ilosasell Kızlar bizim travel sistem bebek arabımız var çocuğum 5 yaşında yeri geliyor hala kullanıyoruz taş gibi yani Şimdi 2. Çocuğum olacak biraz kibar olsun diye kabin boy istiyorum fiyatı aşırı abartı olmayan sağlam araba öneriniz var mı?
patlakprezervatif ilosasell kraft balear. Çok hafif sürüyüşü kolay bebeğim doğduğu andan beri bu arabayı kullanıyorum şu an 10,5 aylık. Ayrıca yanında yağmurluk ve rüzgarlık ile satılıyor. Sadece çift yönlü kullanılmıyor, onun içinde pencereleri var
ilosasell patlakprezervatif bakacağım çift yönlü olanlar daha mı iyi acaba veya bu size sorun yaratıyor mu
patlakprezervatif ilosasell hayır yaşatmıyor. Bazı anneler bu özelliği de aradığı için belirttmek istedim😊 kışın tentesinin üzerindeki pencereyi açıp bakıyorum yazında baş kısmında kocaman bir pencere var fileli orayı açıyorum hem terlemiş olmuyor hem ben görmüş oluyorum
ilosasell patlakprezervatif Anladm teşekkür ediyorum ☺️ ama ben bulamadm trendyola baktm yanlış mı yazfm bilmiyorum ama çıkmadı araba🙈
patlakprezervatif ilosasell ben 7bine almıştım ebebekte 1000liraya düşmüş ve kalmamış. Tüh keşke önceden bilseydik neredeyse bedavaya alacaktınız
patlakprezervatif ilosasell gerçektir. Ya da şöyle olabilir en son fiyatta satış yaptılar sonrasında gelmedi. Ben geçen sene babymalldan aldım. Ellerinde hiç olmayan ürünü eğer sitelerinde tutmuyorsalar stokları bitirmek için yaptılar. Bu şekilde dev indirim yaptıkları oluyormuş bir anne söylemişti
ilosasell patlakprezervatif anladm nasip diyeceğiz artık 🙈 araba hoşuma gitti ama bulabilir miyim bilmiyorum
ilosasell patlakprezervatif inşallah ☺️ peki yeni doğandan itibaren kullanabildiniz mi puseti yok sanırım