Gltb Merhana birşey danışmak istiyorum beyaz eşya da ek garanti yapmak için şart var mı ? Ürünümün garantisi bitti aradım ek garanti için son 6 ay da arasaydınız ek garanti yapardık şuan yapamıyoruz dediler ama firma beni ek garanti için aramadı
patlakprezervatif Gltb ben alırken en başında yaptırıyorum. Bu sayede kimse ile tekrar görüşmeme gerek kalmıyor
Nacafa Gltb ben aranamıyoruz kendimiz süreyi takip etmemiz gerekiyor diye biliyorum. Ben de hiç aranmadım
Gltb patlakprezervatif en başında bende istedim kurmaya gelen servis artık ek garantinin şimdi yapılmadığını söyledi sizi ararlar dedi ama kimse aramadı benim akşıma gelip ben aradım 10 gün gibi bir süreyle kaçırdım şuan ek garantiyi
patlakprezervatif Gltb yaptırmak için en başında talebinizin olduğunu sonrasında ise aranmadığınızı belirttiniz mi? İsterseniz 175i arayın tüketici hakkı hattı. Oraya durumunuzu anlatın belki yardımcı olurlar
Gltb patlakprezervatif söyledim aranmadığımı bazen müşteriler açmıyor diyolar ama beni arayan hiç olmadı bununla alakaslı şikayet var da şikayetlerde gördüm tüketici hattını arıyim dediğiniz gibi teşekkürler
Gltb Nacafa gelen servis ek garanti için ararlar demişti eskiden ek garanti için peşimize düşerlerdi şimdi umursamıyolar anlaşılan