Emirinannesifiliz42 Kızlar oğluma kan ilacı vermeye başladım dün verdim ilk defa buğün de vermiştim kakasında nokta nokta kahverengi kırmızı gibi lekeler var normal mi bu
Atikeemre14 Emirinannesifiliz42 bızde 5 aylıgız saglık ocagı verdı ama ıcınde pareben oldugunıfın benımmıcım rahat degıl ben vermıyorum eczanedrn alalım dedık 90 tl dedı cok pahalı yaa
Masalimmm Emirinannesifiliz42 bakma paraben dediklerine canim sagliksiz olan seyi saglik bakanligi verirmi. vermemezlik yapma ver sen gecer etkileri
Emirinannesifiliz42 Ikrazumra19 biliyorum canım d vitaminini parayla alıyoruz pahalı o da Bi de kan ilacı alırsak çok zorlayacak dedi bizi eşim istediğüm kann ilaçları pahalı hep 80 90 gibi uygun fiyatlı var mı en fazla 50 TL kadar
Defnemm22 Emirinannesifiliz42 canım ben ferrozinc g kullanıyorum doktorum da önerdi gayet güzel ve hiç yan etki yapmadı fiyatı çok pahalı değil diye biliyorum şimdi İnternetten baktım 20 TL yazıyor bence onu kullan ben 6 aydır kullanıyorum
Emirinannesifiliz42 Ikrazumra19 sıkıntı olmadı mı. Hiç pekmez veriyim diyorum 6 aylık olunca sen de mi öyle yaptın
sevimseker Bizimde kan damlası kullandıktan sonra kusma başladı bebeğim her beslendikten sonra gazını çıkarmama rağmen kustu bıraktım geçti şükür