Mutlubebis Merhaba herkese. Kızım 10,5 aylık. Koltuk kenarlarından ve elimizden tutarak adım atıyor ancak parmak ucuna basıyor. Bu durum yürümesini geciktirir mi veya bir şey yapmak gerekir mi ? Aynı durumda olan var mı acaba ?
Ikrazumra19 Mutlubebis birsey yapmaniza gerek yok benim kizimda parmak ucunda yürüyordu 13 aylik kendi basina yurumeye basladiginda kendisi duzeltti
[silindi] Mutlubebis bişey olmaz canım görumcemin kızı parmak ucunda basıyordu yürümeye başlayınca düzeldi kendiliğinden . Benim oğlumda ben yurutuyorum ilgnc ama düz basıyor bana da bu çocuk nasıl düz basıyor diyorlar 😀😀
Slynk900 Mutlubebis benim kızımda oyleydi cok korkuyorduk hep oyle kalıcak saniyorduk zamanla geciyor kuzum mrk etme suan 11 buçuk aylık tam basarak yürüyor düzeldi
Mutlubebis Ikrazumra19 teşekkür ederim içim rahatladı. Çevremde birkaç kişi niye parmak ucuna basıyor demeye başladı da ister istemez endişelendim ben de tecrübesiz olunca.
Ikrazumra19 Mutlubebis gecer canim insanlar konusuyor hep takma icin rahat etmezse doktora sorarsınız
Deletedmom812 Geçen hafta bunun için dr gittik benim kızımda 10 ay 7 günlük doktor yürüteç kullanımından olmuş düzelir dedi
Mutlubebis Deletedmom812 ben de sırf bu yüzden yürüteç kullanmadım bebekler yürüteç üzerinde parmak ucuna basıyor gibi geliyordu hep
Mutlubebis [silindi] annem normal şimdi yürümeye başlayınca düzelecek dedi ama işte çevredekiler hep parmak ucuna basıyor neden acaba diyor 🤷🏻♀️ Normal olan bu demekki sizinkine öyle diyorlarsa 😬 maşallah bu arada 🧿
[silindi] Mutlubebis normal canım çoğu bebek parmak ucunda yürür ben yürütece koymuştum bekliyordum parmak ucu yruumesini ama ilngctrki düz basıyor 😀 bizimkinde terslik var senin ki normal 😀😀😀
Asliiiiii Mutlubebis oğlum aynen öyleydi. Hep parmak ucu sıralardı. 1 yaş doğum gününde yürüyordu. Ben hiç olumsuz tarafını görmedim ☺️
Mutlubebis Asliiiiii teşekkür ederim, normalde çevreden gelen bu tarz yorumlara pek kulak asmam ama herkes aynı yorumu yapınca merak ettim🤭