Aybars-mom160821 Oğlunuz kaç aylık yada kaç yaşında sünnet oldu ve zorlandınız mı? Yaş ay zorluk derecesini merak ettim oğlum 4yaşında henüz olmadı yaza düşünüyorum ama korkuyorum 🥲
Ballilokmam11 Aybars-mom160821 henüz 40 günlük 1aya kadar düşünüyoruz okuduğum kadarı ile 2-6 yaş arası önerilmiyor pek
Merhaba05 Aybars-mom160821 2 aylıkken yaptırmıştım. Çok ağlamıştı kıpırdamadan kucağımda uyutmuştum bütün gece. Her yerim uyuşmuştu hatırlıyorum. Keşke daha küçükken yaptırsaydım demiştim hatta. 2 aylıkken bile zorlanmıştım yani.
cokbilmismom Aybars-mom160821 4 yaşta sunnet hiç bir doktor onermiyor. 2 ile 6 yaş arası çocuklarda hem cinsel kimlik oluşma hem de bedeni tanıma yaşları olduğu bu dönemde sünnet yapmazlar sağlık sikintisi yoksa. Yani 6 yaşı beklemek zorundasınız. Biz 6 buçuk aylıkken yaptırdık çok çabuk iyileşti sadece ilk gün zorlandık oda ağladıgi için bez açışlarda ertesi gün oda geçti.
benimde Aybars-mom160821 6 aylıkken yaptırdık 1 saat bile ağlamadı Şükür ki 1 hafta içinde iyileşti biraz geç kalmışsınız ama korkmanıza gerek yok kremleri sürdürürken istemiyorlar zorlanıcaksınız bide sünnet olurken durmayabilir bence
sevolin 24 günlükken sünnet etmiştik. İyiki erken yaptırmışım hem iyileşmesi hemde hareketsiz olması kolaylık olmuştu. 🥰
seda2852 @Aybars-mom160821 Biz de düşünüyoruz ama biraz tontik oğlum ve açıkçası korkuyorum acaba nasıl geçti sürecimiz biraz bilgi verir misiniz bu arada 7 aylık olucak oğlum