zynpsimay Ya bebeğime bugün emzik verdim ama vicdanen hiç rahat değilim. Yarın emziksiz devam etmeyi düşünüyorum ne yapmalıyım hiç bilmiyorum 🥲🥹
gizematadeniz zynpsimay bebek toksa ve eminsen vicdanın rahat olsun. Ben de oyle hissederdim. Ama iyi ki emzige alışmış iyi ki
elaerke99 zynpsimay bende vermedim vermedim ama rota olduk 3 aylıkken başladık iyi mi kötü mü hala bilemiyorum
gizematadeniz sencokbiliyon sayıyı artirmaya geldim. Güncel kullandığı 10 tane var. Bi de alip kullanmadigi, eskiler falan derken herhalde evde 30 40 emzik var 😂
melekbgci İlk 2-3 günlük idi tutsun diye kısa süreli verdim 1-2 sefer, şu an 2.5 aylık özellikle uykuya geçişlerde veriyorum sürekli, vicdan yapılacak bişey değil korkmayın, çeşit çeşit emzik aldım üstelik hepsine alışsın diye 😂😂😂
sencokbiliyon gizematadeniz 😂😂😂 emzik candır bacım, yırtıldıkça yenisini alıp kullanmaya devam. Allah emziği icat edenden razı olsun. 😂
seda2852 @zynpsimay Emzik verdim 7 aylık olucak emziği emmek yerine oynuyo emzikle halay çekicek yakında 😂 canınızı sıkmayın bence
bir1anne zynpsimay Keşke benim bebeğim tutsa da emziği verebilsem gerçekten emzik büyük bir kurtarıcı neden Vicdan yaptınız ki diş ve damak yapısını bozmayacak bir emzik belirli bir süre çok yardımcı olacak yaşına geldiği zaman bıraktırırsınız Hatta Doktor Osman gönülal emziği öneriyor Hatta aynı bebek ölümlerini azalttığını söylüyor bu video da