papatya_1 Kızlar yarına teyzemler geliyor ilk defa gelicekler bana şimdi haber verdiler 7 kişi gelicekler çay menüsü önerisi verir misiniz
uykusuzanne__ papatya_1 Yaprak sarması Elmalı kurabiye Hazır yufkadan börek Şehriye salatası Tiriliçe
suheyla92 papatya_1 kısır ya da mercimek koftesi pirasali borek Patates salatasi ya da makarna salatasi revani Kurabiye ayy canım cekti
minnakpopus papatya_1 şehriye salatası Patates salatası Yufka böreği Kurabiye Browni kek Kısır Mercimek köftesi Pizza poğaça Şerbetli tatlı revani vs Tart kek Makarna salatası Bunlardan seçenek çıkarabilirsin 🌸
Gul-42 papatya_1 şehriye salatası milfoy al elmalı kurabıye sar yufka al ıspanaklı borek yap bide kek
papatya_1 uykusuzanne__ çok güzel menü ama yaprak sarmasını yapamam çünkü yok ama diğerleri çok iyi olur teşekkür ederim
papatya_1 uykusuzanne__ şuan canım istedi diye bisküvi topları yapıyordum ama yarına çıkartırım artık onu da
parla__ Kısır Mantı Sigara boregi yada gul böreği yada poğaça tarzı Kek Tavuk baget kanat fırında yanına patates olabilir
eda717_ Tuzlu kek nesif yemek tariflerinde var hem sağlıklı hemde çok lezzetli Makarna salatası Browni kurabiye buda nefis yemek tariflerinde var
papatya_1 Sağolun kızlar önerileriniz için şekerpare börek bisküvi topları makarna salatası tuzlu kurabiye ve un kurabiyesi yaptım