Ceyceya Merhaba 5.5 aylık bebeğim grip aldı burnu sürekli akıyor, ateşi de 37 37.5 arası. Daha önce yaşayanınız var mı ne yaptınıZ? Doktorum ilaç vermiyoruz dedi.
bets09_- Ceyceya aynaların altına limon sür çorap giydir bebe vikisi sür bagirina. Ateşi 38 olunca calpol verin yine de siz bilirsiniz tabi kimi anne ilaç pek önermiyor. İhalmur verin çok geçmiş olsun . Bu arada görümce demissiniz onu anlamadım
Deletedmom123 Ceyceya Geçmiş olsun . Ateşi yükselmesin , kontrol altında tutmaya çalışın . Küçük olduğu için bir şeyler öneremedim .
Alihan Ceyceya viks ateşi varken sürme bide göğsüne sürme sakın kaç yaşında olursa olsun o şekilde bi tane 2 yaşında bebek öldü allah korusun ben o yüzden çok korkuyorum bebeklerin kalp hızını artırıp kalp krizine yol açıyormuş canım😞
Alihan Ceyceya burnunu sürekli serum fizyolojik sıkıp çekin ateşi içinde soyun tek zıbın kalsın elini yüzünü yıkayın bi çay kaşığıda calpol ver canım ben öyle yapıyorum geçmiş olsun 😘
Ceyceya bets09_- ıhlamuru verecektim ama benim alerjim var ıhlamura ya onun da varsa diye çekindim açıkçası.. başlık İçin de bebeğim hasta diye açtığımda kimse bakmadı çünkü 🤦🏻♀️
Hazal89 Ceyceya yattıgı odaya soğanın yarısına 5-6 tane karanfil ek sabaha kadar rahatlar ateş içince yarım çay kaşığı calpol ver istersen
Ceyceya Alihan verdim akşam 1 çay kaşığı ateş falan olmadı çok şükür saat başı kalktı gerçi de bugğn daha iyi çok şükür 🙏🏼
2prens_annesii Ceyceya bezi ve atleti kalsın geri kalanı üstünü felan çıkar dolven veya calpol verebilirsin benim oğlum 1 aylıkken ateşlenmişti doktor bunları verdi 4 saat arayla 1 çay kaşığı verebilirsin burnuna %100 deniz yada okyanus suyu sıkıp aspiratör ile çektir bu bebeği çok rahat uykuya dalmasını sağlayacaktır
Beril-Beren Ceyceya bebeklerde 37-37.5 normal bi ateş oluyormus 38 olunca endişelenmemi söylemişti doktor
Alihan Ceyceya yani bizim bile ağrımız olunca uyuyamıyoruz hemen bi ağrı kesici arıyoruz küçücük bünye nasıl dayansın yani çok hastalandığında çok huysuzlaşınca ben veriyorum ver yani 😉