ygzemre Hanımlar 9 aylık bebeğim var son zamanlarda uykudan uyandığında atleti aşırı ıslanıyor her uyandığında mutlaka değişiyorum. Gün içinde oynarken de öyle baya terlemesi var bu durumu yaşayan var mı acaba neyden dolayı böyle terliyor?
3kedili2bebekli ygzemre sıcaktan terliyor bebekler kolay usumezler evin ısısı kaç derece ve bebiş ne giyiyor
ygzemre ygzemre şu etiketleri değiştirenleri anlamıyorum bu senin için geneldir benim için sağlıktır bir başkası için sohbettir yani göreceli bir şey anlatamıyorum şunu ..
bebisbebis_ ygzemre benim bebeğimde aynn şekilde doğduğundan beri yaz kış aşırı terler aynı şekilde bir post açtım genelde bebeklerde çyle olduğu söylenmiş emerken ve uyurken aşırı terliyor soğuk bile olsa
ygzemre Marianne uyuduğu oda 22-23 derece normalde tulum giydirdim üşür diye ama böyle olunca normal pijama giydiriyorum
ygzemre 3kedili2bebekli uyuduğu oda 22-23 derece normalde tulum giydirdim üşür diye ama böyle olunca normal pijama giydiriyorum
ygzemre bebisbebis_ Geçen kontrolü vardı doktora soracaktım ama unuttum öyle yani maf oluyor yavrum sürekli bir terleme üzülüyorum
biyb ygzemre ya belki alakasız gelebilir ama bir video ya denk geldim doktor hanım böyle alerjik bebeklerle ilgileniyormuş tedavi süreçleri bitince de aileler hocam bizim bebeğin aşırı terleme sorunu vardı oda düzeldi diyorlarmış bunun sebebi alerjisi düzeldiği içinmiş alerjik bebekler aşırı terlerlermiş öyle bir durum var mı bende şaşırmıştım duyunca
ygzemre biyb Bence alerjisi olsa vücudu kızarır döküntü olur yani az çok anlarız alerji olduğunu ama yinede bilemedim