zeyinci Kızlarrr adet öncesi lekelenmeniz oluyor mu ben doğum kontrol hapı kullanıyorum 2 tane hap kaldı bittikten birkaç gün sonra adet olurum normal de hiç erken gelmezdi şimdi biraz leke gibi yada kahverengi akıntı gibi geldi sizin oluyor mu böyle
betul97_ zeyinci Benim 2 aydır önce lekelenmem oluyor 1-2 gün sonra kanamaya dönüyor. Geçen ayda böyleydi şimdi de böyleyim prezervatifle korunuyoruz
Ogulluana zeyinci hap kullanmıyorum ama yazdan beri oluyor lekelenme doktora gidicem bunun için çok rahatsız ediyo beni
semanurmevasu zeyinci ya benimde reglim biteli 10 gün oldu ve hâlâ kasık ağrım var bide benim adetim bitti 3 gün sonra kahverengi lekeler geldi 2 gün damla şeklinde sürdü kesildi ve hâlâ kasık bel ağrım var
zeyinci betul97_ hımmm sizde hap kullanıyor musunuz benim normalde hap biter 3-4 gün sonra başlardı yine leke şeklinde ilk günler gelirdi sonra adet başlardı bu erken oldu biraz
zeyinci semanurmevasu o bende de bazen oluyor tam bitti artık diyorum bir iki gün sonra kahverengi leke geliyor doktora bunu sormuştum normal demişti
semanurmevasu zeyinci ama neredeyse diğer reglim gelmek üzere ve reglim bittiğinden beri hâlâ regli olcak gibi sancılar oluyo kuzum bugünde göğüslerimde hafiften dolgunluk var kızım 8 buçuk aylık emzirmiyorum
zeyinci semanurmevasu ay biz kadınlar neler çekiyoruz ya bu arada benimde öyle kasık ağrılarım var neredeyse 2 aydır bende enfeksiyon ve mantar çıktı bide üşümeden de oluyor diyorlar hep
semanurmevasu zeyinci aynı benimde öyle bugün ultrasondan baktı sağ tarafında kist var dedi 5 gün önce yoktu bide rahim duvarim 17mm kalınlaşmış kafam o kadar karistiki
zeyinci semanurmevasu 5 gün önce ultrasonda çıkmamış mıydı daha sonra mı görüldü kist çok geçmiş olsun
zeyinci semanurmevasu yani bende de oluyor kasık ağrısı ama birşey çıkmıyor şükür enfeksiyon diyorlar işte. Ben 2 doktora göründüm ve defalarca gittim heralde birşey olsa görünürdü size de çok geçmiş olsun kist adet olunca atılıyor diyor bazı doktorlar
semanurmevasu zeyinci sağ kasığımda 5cm kist olduğunu söyledi doktor yarın kan ver dedi kanser testleri istemiş internetten baktimda