hamcokelek33 Yarın 7. Ayımızd Bexero memnjit aşımızı olacağız. Yaptıranlardan problem ve ciddi yan etki yaşayan oldu mu?
aysebb hamcokelek33 Yaparsa ateş yapar bexero o kadar. Bizde her dozda olmamıştı sadece dozun birinde olmuştu. Şurup verirsiniz çıktıkça
hamcokelek33 myavocado çok sevindim şifa olsun🩷 küçükken duyardık menenjit olmuş menenjit geçirmiş diye eskiden beri korkarım bu hastalıktan, o yüzden yaptırmak istiyorum
myavocado cans0707 3.ayda ilk doz, 5. ayda ikinci doz, 13. ayda 3. Bexero ile Nümerix beraber yapıldı üçünde de. Ama her doktor aynı şekilde planlamıyor sanırım.
hamcokelek33 aysebb evet bugün çocuk doktorumuz normalde aşılarda ateş düşürücü önermiyorum ama bunda gitmeden verebilirsin dedi🥹
_YanakReisinAnnesii hamcokelek33 ateş ve aşı yapılan bölge de ağrı,hassasiyet olabilir. Bexero biraz daha ağır Nimenrixe göre ama ağrı kesici,ateş düşürücü ile çözersiniz problemi endişe etmeyin.
Ozgemre myavocado merhaba ya bizim doktorda bexsero ve nimerix aynı anda yapalım dedi çok kafam karıştı daha zor oldumu ikisi aynı anda olunca
cans0707 myavocado evet biz şu an doktor değiştirdik ilki 3. Ayda yapacağız dedi yeni başladığım doktor 4. Ayda yapalım dedi şu an 2 ay 22 günlüğüz
patlakprezervatif Ozgemre 5.ayda ve 7.ayda bexsero ve nimenrix ikisi birlikte oldu bir problem yaşamadık. İnşaallah sizde yaşamazsınız 🌸
suheyla92 hamcokelek33 ilk dozda 3 aylikti o yuzden agir gecti ikinci ve ucuncu dozlarda 5 ve 13 aylikti sorun yasamadik
kikis hamcokelek33 biz 3 gün önce yaptırdık 3. Aya girdiğinde ilk dozunu. O gün çok halsizdi aşırı ağrısı oldu bacağına dokundurtmak istemedi ateşi çıktı ertesi gün sersemliği devam etti bir sonraki gün kendine tamamen gelmişti
myangelson hamcokelek33 biz de 7. Ayda ilk dozları olduk çok şükür ateş falan yaşamadık biraz huzursuzluk oldu. 9. aydayiz ikisinden biri vurulacak hangisi olduğunu hatirlayamadim, 13. Ayda tekrar bexsero ve nimenrix ikisi birden vurulacak
seyma0661 hamcokelek33 ilk dozunu 7.ayda yaptırdık çok hafif ateş oldu ama minick yani onun dışında bişey olmadı. Şimdi 2.dozunu yaptıracağız 9.ayında