blaccat Kızlar oğlum 6,5 yaşında Antalya şehir hastanesıne sünnet randevusu aldık ama ben çok tedırgınım orada genel anestezıyle sünnet olan varmı Yada Antalya’da sünnet ıcın onersıgınız doktor varmı
blaccat gallemit merhaba Kepez devlet hastanesı Mehmet sekerogluna lokal anestezi ile yaptırdık iyikide genel aldırmamışım oğluma Yarım saatte bitti Bir haftada ıyılestı şükürler olsun Sizde gerekmedikçe oğlunuza genel anastezi verdırmeyın amelıyat prosedürleri işliyor yazık çocuklarımıza
gallemit blaccat teşekkür ederim nasil oldu özel muayenesine mi gittiniz bilgi verir misiniz rica etsem 🙏
blaccat gallemit Randevu alıp direk hastaneye gittik Odasında önce pipiye iğne yapıyo dışarıda işlem odasının önünde uyuşmasın beklıyorsun sonra uyuşunca doktor helıp 5 dk halledıyo ben anlamadım bile ne ara yaptı nasıl oldu dıye Sonra zaten pansuman falan bılgısı verıyo Allahım ıznıyle bı hafta ıcınde ıyılesıyo
gallemit blaccat aa aynı gün yaptılar yani 1 ay sonraya randevu veriyorlar demişti biri cok sevindim şu an. Biz de aldik randevunuzu inşallah kolaylıkla hallolur sizinki gibi. Çok teşekkür ederim 🙏❤️
123456777 gallemit bebeğiniz kaç aylık ya da yaşında. Kolaylıklara diliyorum şimdiden🌸 Oğlum 12 aylık bende şimdiden yaptırmak istiyorum. Sünnetten sonra memnuniyetinizi belirtirmisiniz lütfen. Bizde doktor hastane arayışı içerisindeyiz.