Kızlar oğlum 5 yaşında normal tek kişilik yatak aldık önüne korumalık taktik odası dikdörtgen kapının yan tarafında boşluk var yatağı oraya alicam çünkü deprem korkusu vs bize en yakın yer orası yatağın üstüne doğru yuvarlak bı sticker yapıştırmayi düşünüyorum aşağı doğru stickerin üstüne bir raf yan tarafına doğru da kapı süsü takmayı düşünüyorum üstünde oğlumun ismi yazıyor ama aşağı doğru sarkan puskulleri var tüylü tüylü onu duvara mi asmalı yoksa kapıya mi kapıdaydi şimdiye kadar sıkıldım kapıya takmak istemiyorum ama kapı daha mı uygun olur diye de düşünüyorum üstelik artık bebek değil bundan sonra tekrar yatak değişikliği yapmak istemiyorum
Bunun dışında dekorasyon önerileriniz var mı duvarlar boş şimdiye kadar bizim odadaydi malum deprem korkusundan😑
Varsa önerileriniz lütfen paylaşın Pinteresti alt üst ettim aklıma uyan bişey olmadı foto da gönderebiliesiniz yapıştırıcağim stickerin fotosunu ekliyorum
Gardrop çalışma masası ve yatağı ahşap beyaz uyumu yatak nevresimi uzay temalı olucak gece lambası da astronot şeklinde lamba olucak bu renklere kombinasyona uygun neler yapabilirim başka tüm fikirlere açığım 🌸