Haticeyns Ya dün ilk defa baktım neler neler yokki bu neye dayanarak gösteriyor acaba 🤔 meme hastalığı geçirmiş falan filan diyor iyice ürktüümm valla
gizememre Haticeyns @lina01010 akıllı asistan sistem kurulduktan bu zamana kadar gittiğiniz muayene olduğunuz tanı aldığınız tüm hastalıkları gösterir kızlar
Dmt-01 Haticeyns daha önce yaptığınız hastane ziyaretleri ve doktor tanılarını gösteriyor.Siz diyince baktım migrenim var tanılı ve raporlu ilaç kullanıyorum onu göstermiyor mesela ama onun dışında dişim ağrıyor diye gittiğimi bile göstermiş:)
lina01010 Bu akıllı asistan ne oluyor ben anlamadm. Baktımda şimdi hastalıklar yazıo vücut resminde gösteriyor falan
lina01010 Haticeyns geçmiş hastalıklarımız mı acqba. Çünkü bnm doğumu kitlemi çarpıntımı kusmamı yazmış
lina01010 gizememre kız ödüm koptu ama bi an dedim acaba olabilicek hastalıklarmı. Zaten panik atağm var bide bunu vesvese yapmayım 😅😅😅
gizememre lina01010 yok yok doktorların muayene sonrası girdikleri tanıların vücudumuzdaki yerleri 😂 ay Allah korusun 🥰