Gmzce Bebegım yaptığım hıc bı pyreyı yemıyor tanelı kendı yemek ıstıyor elıne versem yedıgı kadar bu dönemde olur mu yada neler yapabılırım tanelı
Hiilyuss Gmzce zaten püre kimse önermiyor pütürlü bırakın yaptıklarınızı. Siz eline kendi yiyeceği bir dey verin arada da siz yaptığınız o yemegi kaşıkla yedirin. Cocuklar öyle oturup hadi yedir demiyor malesef🥲 biraz oyun biraz kandırmaca
adaatuna Gmzce canım püre verilmesi önerilmiyor zaten pütürlğ şeyler verin şuan tadım zamanı tadına bakması yeterli
yaraliceylanim Gmzce neden püre vermek istiyorsunuz ki zaten ben hiç püre yapmadım ki önerilmiyor da wn sagliklisi zaten taneli en kötü ihtimalle çatalla ezip vermek oda böyle püre gibi ezmek değil
patlakprezervatif Gmzce dişi olmasa da damakları serttir ve öğürerek çıkartıyorlar. Evet bu durum korkutuyor ama zamanla aşıyorsunuz
yaraliceylanim Gmzce olur mu öyle şey alıp direk yemiyor ki onun damagi o kadar sert ki inanki dış gibi zaten yutamayacak kadar büyük olmaması lazım henüz küçük canım ama pureye alıştırma derm
canparem11 Gmzce daha iyi hiç püreye girişme bacım ben perişanım bu konuda keşle hep eline verseydim pütür pütür verseydim diye kafamı duvarlara vuruyorum😆