ail Reglim çok düzenli genelde 1-2 gün önce olurum bu ay 2 gün gecikmiştim ve kan testi verdiğimde sonuç 14.9 çıktı evde test yaptım negatif çıktı ve regli oldum şimdi gebelik var mı yok mu anlamadım yardımcı olur musunuz?
Dmt-01 ail yani mantıken 5 in üstünde olduğu için gebelik var gibi ama regl olmuşsunuz bi kadın doğuma gidin bence tekrar bi kan verin.
Hiilyuss ail yerleşme kanaması olabilir. Ama kadındogumcular regli bir hafta gecikmeden testi önermez cübkü bazı durumlarda gebelik olusurmus sağlıksız ise regl döngsünde vücut onu atarmıs. Cogu kadın gebe kaldıgını bile anlamadan sonlanır demisti doktor bana
Pirasalipuding ail tedavi gördüğüm sıralarda betam 12 gelmişti , doktorum büyük ihtimalle adet olursun kimyasal gebelik gibi duruyor demişti. Yani olmuş ama sağlıklı olmadığı için gelişmemiş demişti. Nitekim adetim geldi
ail Bebek isteğimiz vardı o yüzden ihtimal olarak görüyorum ama hiç gebelik belirtimde yok üstüne birde regli olunca çok şaşkınım
ail Pirasalipuding çok üzüldüm 😔 umarım öyle değildir geç döllenme olmuştur tutunma kanamasıdır diye ümit etmek istiyorum ..
ibr24 ail ben bundan çok oldum canım kimyasal gebelik diyorlar buna beta düşük çıkar ve regl olursun sağlıksız gebeliklerde görülüyor bu durum