Mehtaponurs Kizlar bebegim 1 ay 14 günlük Sürekli yosun yeşili kaka yapiyor gunde 5 6 kez bazen sulu oluyo yaparken de agluyi mizildaniyo. ilk kakayi atlattikktan sonra sariya dönmüştük ama neredeyse 1 haftadir yeşil gören üşütmùs bu cocuk diyor ama oyle üşütecek bir ortam yok evimde. internete baktim bir suru sebep varmis Sizlerin nasil ? bu konu icin doktora giden var mi ?
iyikianneyim61 Mehtaponurs ayni durum bende de var hatta bazen mukuslu kaka testi istedo doktor verdik alerji olabilir die sonuc negatif cikti sut ve sut urunlerine dikkat et dedi bende oyle yapiyorum ama hala yesil bazen 😥
Mlk33 Mehtaponurs canım hiç dert etme bnm bebegim de 1 aylık Ken öyle koyu yeşil yapıyordu ne denediysem geçmedi kendi haline bıraktım kendiliğinden geçti 1, 2 hafta oldu sonra geçti saglık ocağında ki ebe de normal demişti
Nounou123 Mehtaponurs iyi beslenen bebeklerin kakasının yeşil olmasını normal karşiliyolsr biraz obur galiba 😊
Mehtaponurs iyikianneyim61 Bende 15 gun sonra gidicem. ha bugun duzelir ha yarun diye bekledm ama yok. sut urunleri yapiyor olabilir aslinda cunku ben ne zaman yoğurt ve sutlac yesem gaz sancisi cekiyor. Cok sık beslendigi icin de yesil yaparmis ee gece maksimum 3 saate bir ama gun ici hep 2 saatte bir bazen saate 1 . sizin nasil
iyikianneyim61 Mehtaponurs ozaman sut urunleri yapiyo olabilir testler negatif sonuc verebilir benim gece 4 5 saat gecince kendisi acikinca kalkıyor uyandirmiyorum ama gündüzleri benimde 2 saatte bir emziriyorum
Deletedmom114 Açık yeşil,koyu yeşil ve asker yeşili kaka rengi sindirimi iyi çalışan, iyi beslenen bebek kaka rengidir. Sanıldığı gibi üşütme ile alakalı değil. Emziriyorsanız ön sütü fazla almış olabilir, demir ilacı da yeşil yapar 💁🏻♀️
Mehtaponurs Nounou123 Evet uyumadigi zaman gogsumde sut birakmiyodu desem yeridir uykusu geliyodu ama tam doymadigi icin uykuya dalamiyodu mama verince uyuyodu top patlasa duymuyordu Ilk donem biz yeni anneleri cok zorluyo cevremiz hatta bazi sağlık çalışanları da yok mama verme vs. napim cocugum acken doymayi bekliyorken o aglarken benim zaten o skntida süt inmesine firsat kalmıyordu ilk zamanlar.(yetersizlik hissi olmadi yapamadim ufacik bebegime yetemedim duygusu... karni doyup uyuyunca agliyordum kendime kiziyordum) Simdi sukur düzeldi ❤