kbra388 Merhaba, Hiç kullanılmadı hediye geldi elimde fazla olması nedeni ile satıyorum. 23 numara kız çocuk botu içi kürklü. Sitede fiyatı 2000 -2500 bandında uygun vereceğim ihtiyacı olan birine destek olmak amacıyla, aşağıda tüm fotoğrafları ekliyorum ulaşabilirsiniz.
kbra388 Mltmznd Merhaba, evde değilim çekebilecek imkanım yok suan ama bir iki günden geçeceğim dilerseniz iletebilirim elbette.
kbra388 Mltmznd yeniden merhaba ☺️ Kullanım açısından mı sordunuz marka amaçlı mı. Evde olmadığım için gönderemiyorum görsel ama sıfır ürün hiç giyilmedi marka olarak ise yanlış hatırlamıyorsam mammaramma yazıyordu Boyner sitede bu şekilde arattığımda kıds a More yazan ürün çıktı birebir aynı ürün bu nedenle fiyatını araştırıp uygun fiyata koydum. Zannediyorum ki yarın evde olurum yine atarım 🙏🏼
seyma0661 kbra388 ya çok güzelmiş bebeğim henüz 9 aylık seneye kışa 20 aylık olacak bedeni olur mu acabaa
kbra388 seyma0661 Merhabalar Allah ömür versin insallah ☺️ 20 ay için uygun olacağını düşünüyorum. Netten baktığım kadarıyla 18-27 AY 23 numara uygun görülüyor.
kbra388 seyma0661 merhabalar, son durum nedir farklı platformda bir kaç kişi sormakta sizinle dün görüşme sağladık önce size sormak istedim 🙏🏼
Mltmznd kbra388 teşekkür ederim Kübra hanım.☺️ Marka amaçlı değil kullanım amaçlı sormuştum. Ama avm den hallettim artık. Umarım gönlünüzce satarsınız ..
kbra388 Mltmznd rica ederim ne demek, geç oldu ama kusura bakmayın ☺️ İyi günlerde kullanın inşallah 🌸
kbra388 seyma0661 anladım dilerseniz ay ortasına kadar bekleteyim sizin için çok sevdiniz size kısmet olursa bende mutlu olurum hatta 1000 düşünüyorum ama sizin için 900 verebilirim. Olmaz derseniz de nasıl isterseniz ben yardımcı olmak için teklif edeyim dedim ☺️
seyma0661 kbra388 çok incesiniz maaşı 5inde alıyor eşim siz bin TL’ye satmaya çalışın olmaz da kalırsa ben alırım nasipte varsa 🥺 annemde çalışıyor o da bu ay erken bitirdi maaşı yoksa ona aldırırdım😂
kbra388 seyma0661 tamamdır kısmet elbette ☺️ Siz gerekirse yazarsınız iletişim halinde oluruz iyi akşamlar dilerim 🌸