ahlasmomm_ 20 gün önce lenf bezi şişmişti on gün antibiyotik kullandık inmişti şimdi yine tekrarladı iştahı kesildi keyfinde bişey yok ama bu kadar çabuk tekrarlaması normal mi
endoplazmikretikulumiste ahlasmomm_ ağzında aft boğazda kızarma ve ateşte eşlik ediyor mu ve bu bir döngü halinde devam ediyor mu ?
eygokkk ahlasmomm_ boyutunu biliyor musunuz bizde de var ve küçülme olmuyor antibiyotik kullanmamıza rağmen boyutu ayni
endoplazmikretikulumiste ahlasmomm_ 1 kez antibiyotik almış bir çocuk diğer ay mutlaka hasta oluyor genelde sadece 2 ay üst üste ise normal
Ssulecyvz ahlasmomm_ merhaba şuan nasıl lenf nodları acaba benim oğlumdada var bir sonuç alabildiniz mi
ahlasmomm_ endoplazmikretikulumiste ağzında bişey yok boğazına bakamadım ateş de yok ilk 20 gün önce olmuştu şimdi tekrarladı şiş ve iştah hiç yok
ahlasmomm_ eygokkk 15*10 mm olarak ölçüldü ama ondan sonra biraz daha büyüdü 2 cm e yakındı Bizim küçüldü ama tekrarladı ve iştah tamamne kesiliyor o tarafına elletmiyor hiç sizin de öyle mi
ahlasmomm_ endoplazmikretikulumiste hiç hastalık belirtisi de yok sadece boynu bayağı şiş daha antibiyotiği bırakalı 10 gün oldu
endoplazmikretikulumiste ahlasmomm_ benim lenf modüllerim vardı ceviz büyüklüğünde yutmayı zorlaştırıyor suyu bile yutmakta zorlanıyordum bakteriyel bir enfeksiyon geçirdiğim ortaya çıktı antibiyotik sonrası düzeldi ama ne zaman bakteriyel bir enfeksiyon geçirsem halen lenf nodlarım şişer Ağrı yapar doktor antibiyotik sonrası gerileme yaptığı için takibe gerek yok dedi eğer küçülmezse takip edilecekti
endoplazmikretikulumiste Eminenur1903 eğer bahsettiğim gibi ise doktorunuza Pfapa dan şüphelendiğinizi söyleyin
ahlasmomm_ endoplazmikretikulumiste bizim de ağrılı oldu çocuğum sadece anne sütü aldı hiç hastalık olmadı biz de öncesinde direk şişlik oldu size de geçmiş olsun