tubiiik_ hasan033 tuttu kızımı uyuttum eşim cayı demledi mutfak temiz ☺️ alttaki annenın 2 erkek bebesi var
bircicekbirbocek10 Hayallerhayatolsa tutmadı çalışıyor işte🥲 aşağıdaki bugün çok güzel bir gün geçirdi
MrzBaby bircicekbirbocek10 malesef yorgun bi gün geçirdim. Alttaki anne çocuğunu uyutmuş keyif yapıyor 🥰
_Hera MrzBaby tuttu sallıyorum uykuya dalma aşamasında ama keyif dersen daha değil 🥲🥰 Alttaki anne yarın işe gidecek 💃🏻
anonimli newwmommy tuttu her yerim ağrıyor ve uykum vaarrr 25 saat uyumak istiyorum Alttaki anne sabaha kadar rahat Bi uyku çeker miyim diye düşünüyor
Alpimkalbimm coldplayy tuttu alttaki anne bebisi uyutmuş, kocası yatmaya gitmiş tek başına kendini dinliyor 🌼
Goktugalpsmom Sunam tuttu anne artık huniyle gezecek bir de regl :/ aşağıdaki anne bugün eşi ve ailesiyle güzel bir hafta sonu geçirdi :)
momikaa Goktugalpsmom tuttu hamdolsun ailem ve sevdiğim insanlarlar güzel bir hafta geçirdik ;) aşağıdaki annenin bebesi uyumuyor 🥹
patateskizartmasi ESRA_282 tutmadı. Eşim horul horul yatıyor ben de uykum gelmiyor diye telefonla uğraşıyorum🤣 Alttaki anne şu an kafasında dönen milyonlarca derdi düşünüyor🥹