Aselsmommy Bunların herhanginş birine çocuklarınızı götürdünüz mü ? Kızım bu karakterleri acayip çok seviyor ama durur mı kaç saat sürer eğlenir mi emin olamıyorum nasıl oluyor müzikaller gidenler anlatabilir mi ?
Asyaveannesi04 Aselsmommy nekadarlık kızınız? Ben 1 yaşından beri götürürüm kızımı, çalıştığım kuruma zaten tiyatro sürekli geliyor ve kızım bayılıyor. 4 yaşında 100 tane tiyatro izlemiştir😅
oylesinebiri__ Aselsmommy ay bizim taraftada çok ücretsiz etkinlikler oluyor maşa Koca ayı Kukuli benim bebeğim korkuyor onlardan ağızları bi anda kocaman açılıyor bi gün amcası postacı şarkısını açmıştı kapat diye işaret ediyor du benim ki tiplerinden korkuyor maelesef bebeğim olunca götürürüm diyordum ama korkuyor
Aselsmommy Asyaveannesi04 2.5 yaşında 🤭 kaç saat sürüyor acaba sıkılır mı diye çok tereddüt ediyorum ama o karakterleri de çok seviyor emin olamıyorum
alpsr Bende ceviz adam müzikaline götürmek istedim izler hoşuma gider mi sesler korkutur mu bilemedim 8 aylık bilen giden varsa uygun olur mu acaba
Aselsmommy alpsr çocuk müzikali ya çok yüksek sesli olmaz herhalde ya bilemiyorum yani inşallah yüksek sesli değildir ben bile katlanamam 😂
Asyaveannesi04 Aselsmommy hiç korkmaz çünkü baya büyümüş sizinki 2.5 yaşında ve sıkılmaz 45 dk felan sürüyor