Derin18 Umarım bir bilen vardır kızım 31 günlük 3 dk emiyo sonra tepinerek ağlamaya başlıyo emmek istiyo ana ememiyo çok geliyo dedim sağdım verdim hala aynı azda gelmiyo pamukçukta yok başka neden yaparki gazınıda çıkarıyorum olan varmı benim gibi emziremeyen 😔😔😔
turaninannesi Derin18 canım yediklerine dikkat et çok çabuk gaz oluşa biliyor bebeklerde ağladığı zaman yüzüstü çevir sırtını omzunda gaz çıkarır gibi pışpışla gazı çıkacak sonra emzirmeye devam et
NeslihanPiaAbac Derin18 burnu tıkalı olabilir mi? Şimdi burundan nefes alıyorlar .tıkalıysa emerken çok zorlanıyordur bu yüzden emmeyi bırakıyordur.bi kontrol etmenizde fayda var
deletedmom01 Derin18 Gazla ilgili sorunu olabilir benim oğlumda emerken ayaklarını karnına çekip ağlıyor ben gazı için damla falan kullanıyorum ama her emmeden sonra gazını çıkarmak lazım biz şimdi yeni yeni toparlanıyoruz
Feymu14 Bu aylarda bazen meme reddi olabiliyor kokumuz Bile değişse etkileniyor kuzucuklar. Siz aç kalıyor diye düşünüp onu başka şeylerle doyurmazsanız geçecek ve emzirmeye devam edeceksiniz ama doyurursanız sizi bir daha emmek istemeyebilir
Feymu14 Ben büyük oğlum iki aylıkken böyle bir sorun yaşamıştım ve okuduğum bir yazı çok mantıklı gelmişti yazı şöyle " hiçbir canlı önünde yemek varken açlıktan ölmez " yani sabredin açıkacak ve muhakkak emecek geçecek bu günler
Derin18 TeachersMom özellikle gece 10-2bucuk arası çok fena oluyo ama bugün emzirdim mesela anlamıyorum bu bebe ne istiyor ama gazımız var o kesin
Fehimesaglar Burnu tıkalı olabilir burun aspiratörü ve serum fizyolojik damla kullanabilirsin emmek istiyo da ememiyorsa bence meme reddi yok ya gazı var ya gırklaması lazım yada burnu tıkalı nefes alamıyo
Papatya90 Benim kızımda alttan ve üstten çıkarıyo gazını ama yetmiyo malesef, damla da kullanıyoruz ama gaz geldiği zaman kesinlikle emmiyor, hatta sağlam kaka yapana kadar devam ediyor bu durumu, güzelce gazını çıkar ondan sonra emzirmeyi dene...
Ceydasinem Derin18 sancisi olabilir bizimkide yapiyor ve sancidan kaynakli bizimki meme ucuna zeytinyagi surerek verirsen rahatlatabilir
Cansu425 Derin18 halk arasinda damak dusmesi diye birsey var damagini ellerini yikayip yukariya dogru iktiriyorlar benim kizimda kafasini geri geri atiyordu emerken agliyordu sonra ne kadar karsi ciksamda kayinvalidemin yapmasina izin verdim caresizlikten yaptiktan sonra gercekten daha rahat emiyordu ama eller cok iyi yikanmali tirnaklar kısa olmalı mutlaka bir arastirin isterseniz
Ipekk Cansu425 peki bu dediğiniz her meme edeceğinde ağlıyorsamı yapılır. Mesela bnmki gündüz emiyor Akşm oldumu emmiyor dedğinz gibi ağlamaktan emmiyor yinede yapılırmu
Cansu425 Ipekk Gercekten boyle birsey varmi bilmiyorum. Dediklerine gore memeyi emereken memeyi tam kavrayamiyo gibi oluyo agzina tam oturmuyo benimde durum sizin gibiydi bana ogrettiler ben arada kaldirdim ama sizin bazen emiyor diyorsunuz uyku inadi yapiyor olabilir emmeye basladiginizda sac kurutma makinesi sesi acin yada ayakta emzirin benim kiz hala kendini atiyor bazen geriye tepiniyor emerken bi emiyor bi birakiyor agliyor ayaga kalkip emziriyorum salliyorum ayni zamanda yada sac kururtma makinesi sesiyle emziriyorum bir deneyin isterseniz
OlgaArslan Derin18 gazını ne kadar da çıkarsa yine de gaz sorunu oluyo o zamanlar karnına masaj ve bisiklet hareketi yapın bolca inşallah geçer canım
Mmdr TeachersMom 2 yaşına girecek bu ay uyumak istemiyor öğlenleri 4 5 gibi uyuyordu genelde sonrada gece uyumuyordu yoruluyorduk 2 gündür uyutmuyorum uyuduğu saati atlatmaya çalışıyoruz gündüz uykusuz olurmu bilmiyorum da akşamları dinlenmiş oluyorum erken uyuduğu icin tabi saat 5 ile 9 arası baya mızmız oluyor ama 12 1 e kadar ugrasmakdan iyidir diyorum