cilekli_soda Severek görüştüğüm komşum 9 haftalık hamile yarın yemek yapma ben yağıp vereyim sana dinlen dedim kızlar aklıma yemek gelmiyor et tavuk türevi tehlikeli olur diye başka şeyler yapayım diyorum önerilerinizi bekliyorum
Mariposa cilekli_soda boyle komsular neden bize denk gelmiyor 🙇♀️ İzmir kofte yapabilirsin aklima ilk o geldi nedense..
monica50 cilekli_soda havuç patates bezelye yemeği, pilav ve yayla çorbası geldi aklıma. hem çok doyurucu hem sağlıklı
O1Anne cilekli_soda beş çayı gibi bişe yapabilirsin yaprak sarma börek mercimek köftesi yanında güzel bi pasta olabilir yada yemek olarak fırında sebzeli köfte pilav salata çorba
cilekli_soda psikoanne börek yapmayı düşünüyorum aklımda tarhana çorbası yeşil fasülye bulgur pilavı salata var ama memüyü basit bulur mu diyede düşünüyorum
Retzja Ne iyi niyetlisiniz 🙏🏻 Kırmızı mercimekli ilik sulu bir çorba, karışık peynirli börek, ıspanak yemeği bence makul.
cilekli_soda Retzja çok teşekkür ederim güzel bir fikir bazen bunuda ekleyeyim iyi niyetim çokta iyi sonuçlanmıyor ama yinede vicdanım el vermiyor 🥲
surprizbebe cilekli_soda yayla ya da mercimek çorbası,dolma olur yanına. Kuru fasülye ya da bezelye pilav olabilir.
Yayburcu cilekli_soda benim yakın arkadaşımda doğuma girecek bende yemeğe çağıracağım ama kendimde 27 haftalık hamileyim tavuk düşünüyordum vazgeçtim tehlikeli olabilir cidden bende bekliyim burda
cilekli_soda Yayburcu bu aralar çıkan haberler birde bakteri kapr sıkıntısından dolayı et tavuk ürünlerine yanaşmıyorum açıkcası başka yerde de yer denk gelir bir şey olur vicdan azabıda çekmek istemem o yüzden sebze ağırlıklı bir şeyler yapacağım