Mlkmstf Merhabalar molfix 6 kullanıyorum birkaç haftadır hep çıkıyor bacak kısmı sıkıyor 7 numarası var ama cırtlı değil alabileceğim kalıbı büyük molfixden geçiş yapsam pişik yapmayacak bir bez önerisi istiyorum yardımcı olabilir misiniz
yusufveannesi29 Mlkmstf bende molfix kullanıyordum 2 buçuk aylıkken bebeğim 4 numara bez kullanıyordum o kadar kilolu da değil ama küçük geliyor gibiydi bence bide pakette bazı bezler küçük çıkıyor birkaç defa denk geldi şimdi jeny wily kullanıyorum iyi gibi fena değil
Mlkmstf maysamoms33 evet mavi paket ama hatta şimdi baktım ½ aydır böyle yenilendi arka kısma lastik gelmiş ama sanki emiciliği düşmüş dar olmuş kalıplar anlamadım
maysamoms33 Mlkmstf aynı numara premıum kullanın bizimkine de mavi dar geliyordu bu dediğim ona göre bence bir tık daha büyük
Mlkmstf yusufveannesi29 ilk zamanlar bende kullandım ama pişik yaptı diye birdaha molfix e geçmiştim ama şuan dar olduğu için değiştirmek istiyorum
yusufveannesi29 Mlkmstf benim bebeğime molfix te pişik yaptı her bezde oluyor sanırım o ya valla napim normalde bebeğin kilosundan kaç kilo fazla bez numarası ama taşıyordu bazı bezler küçük çıkıyor işte diğerlerini dene bakalım iyi gelir belki