Hatice001 Günde 1000 kalori alıyorum ve 20 dk Leslie yapıyorum. Günde yarım ekmek yiyorum abur cubur poğaça börek yemiyorum. Boyum 1.70 80 kg im bu şekilde kilo verebilir miyim. Verenilirsem de haftada kaç kg verebilirim
mommommmm Hatice001 ekmeği kesersen verirsin canım ekmeği kes bende omad yapıyorum bu şekilde 108 den 80 lere kadar düştüm ama Buara spor yapmıyorum ona rağmen gram gram veriyorum
zeydefe Hatice001 ekmek gibi makarna gibi hamur işi yememeniz gerekiyor eğer emzirmiyorsanız aralıklı oruç tavsiye ederim ben doğuma 86 kiloyla girdim şuan 59 kiloyum aralıkı oruçla verdim az yedim Gece yememeniz gerekiyor belli saatlerde akşam yemeği yedikten sonra mesela yemeği 6 da yeriz en geç sonrasında sadece sıvı şekersiz beslendim
Tambirmom Hatice001 1000 kalori çok az değil mi kas kaybedersiniz bu şekilde o da sarkmaya sebep olur
Hatice001 mommommmm canım ekmeğı tamamen kesemiyorum uğraştım ama yapamadım ekmek yemediğim zaman içim kötü oluyor.
zeydefe Hatice001 bende çok kilo verdim ya o şekilde görenler inanamadı 🤭 spor falan çocuktan dolayı olmuyor da hedefim yaza 55 altı kilolar inşallah 🙏