nisanbhr Bebeğim ek gıdaya geçti, un, irmik, tarhana vs almayı düşünüyorum ancak hangi markayı alacağımı bilemedim o nedenle sizler hangi markanın ürünlerini önerirsiniz? Bir de peynir işini nasıl hallediyorsunuz yazabilir misiniz
user92642835096 nisanbhr irmik ve tarhana og naturalden almıştım ama kızım tarhanayı sevmedi. Pirinç unu ve tam buğday ununu da makarnalütfenden aldım indirimde diye şans vermek istedim onlarda gayet güzel. Yulaf olarak lifalif ince öğütülmüş alıyorum bir doktor tavsiyesi üzerine. Labne Harras veya pınar. Og natürelde satılan lor peynirini kızım beğenmedi. Zeytinyağı da ognatural
mucizemgelsin61 Ben og naturaldan aldım herşeyini bazende denk gelirsem weefood da alıyordum yulaf vs ikiside iyi markalar ama weefood daha iyi labnesini falan og dende alıyordum migrosdada var organik
nisanbhr mucizemgelsin61 og naturalde böcek çıktı yazanlar olmuş burada o yüzden emin de olamadım bilgim de yok denemedim çünkü
nisanbhr gmzshn vitmayı önerenler olmuş ama pahalı demişler. Emin olamadım hangisinden başlasam diye, her durumda kargo ücreti vereceğim ayrı ayrı sipariş de edemiyorum
mucizemgelsin61 nisanbhr Öylemii ben hiç denk gelmedim cnm bilemiyorum diğer markalarda iyi onlardan denersin
ygzemre nisanbhr Şu ana kadar hiç irmik vermedim yani bence gerek de yok gibi bebeğiö dokuz aylık irmiğin sağlığa bir katkısı var mı onu bilmiyorum tabi kişiye göre değişir bu.
ygzemre nisanbhr Şu ana kadar hiç irmik vermedim yani bence gerek de yok gibi bebeğim dokuz aylık irmiğin sağlığa bir katkısı var mı onu bilmiyorum tabi kişiye göre değişir bu.
nisanbhr mucizemgelsin61 peki neler almalıyım? Yani aslında doktorumuz muhallebi yapmana vs gerek yok dedi ama çorbalarına yulaf unu katanları görünce almam gerekiyormuş gibi geldi 😅 o sebeple sizin önerebileceğiniz ürünler hangileri?
mucizemgelsin61 nisanbhr ben şöyle benimki 10 aylık ilk zamanlar pirinç unu kullandım yalan yok ama çok kabız oldu bi dönem perişan oldu bebeğim pirinç ununu tamamen kestim tavsiye etmiyorum onun yerine irmik veya yulaf verin irmik buğdaydan yapılıyor zaten onu verebilirsiniz yulaf ezmesinden ara öğünler yapardım içine yaban mersini muz vs koyardım ama bunu hergün vermezdim arada .. Şuan yemek veriyorum çok nadir muhallebi yaparım akşam aç olduğunu düşündüğüm zaman yada az yediyse..
nisanbhr user92642835096 fileden bakayım o zaman peynir konusunda da kimisi kendim yapıyorum vs demişti emin olamamıştım yani harrası biz tüketiyoruz bebek için sorun olur mu diye
Vet-mom nisanbhr og storedan almıştım pek memnun kalmamıştım garip bir acılık vardı birde sebzeli makarna falan almıştım suya aşırı derecede rengi çıkıyordu
Vet-mom nisanbhr yok migrosta organik satılanlar da güzel ordan alıyorum en azından içini görüyorum böcekli vs olma durumu olmuyor
beginnerrmomm mucizemgelsin61 merhaba benim bebeğim de bir kez pirinç unuyla muhallebi yedi ve kabız oldu bir buçuk aydır düzelmiyor dulcosoft iyi gelmiyor nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum siz nasıl çözüm buldunuz
user92642835096 nisanbhr şahsen yoğurt yapmayı zor öğrendim hala yapamıyorum sayılır peyniri kendim yapamam mesela 😂😂 kullanıyoruz biz bir sorunla karşılaşmadık hiç
mucizemgelsin61 Ben çorbalarına falan pek katmadım bu arada un vs kahvaltılarda mesela tahin pekmez içine ceviz rendeliyorum tahin pekmez servetin markasını kullanıyorum şeker içermiyor helvasınıda veriyorum