Beren2323 Matematiğim sıfır çok yapamam zaten ama en azından bi kaç soru yapabilecek derecede çalışmak istiyorum ama nerden nasıl çalışabilirim ayrıntılı kolay
kadertemur Beren2323 Mehmet bilge yıldız dinledim sorularını zaman geçtikçe çözmeye başladım zor ama başarabiliriz canım anneler 🥰
asrinhatasi Beren2323 mehmet bilge yıldız- yedi iklim -7 temel adımda matematik Metin şimşek-indeks akademi- kafadan 10 net. Bu kitaplar iyidir. Ekstradan hoca olarak ilyas güneş de iyi
papatya_1 Beren2323 benim matematiğim de aynı şekilde ben mehmet bilge yıldız İlyas güneş onları falan dinledim ama anlamadım oek şimdi şenol hocayı dinliyorum bana göre daha anlaşılır anlatıyor ondan dinleyebilirsin
havuclukek_ Merhabalar, mehmet bilge yıldız yedi adımda temel matematik kitabı ile başlayabilirsiniz.
havuclukek_ Youtube videoları ile birebir uyumlu bir kitap faydasını göreceğinize inanıyorum. Bende aynı şekilde sıfırdan başladım
hunilimomy havuclukek_ konudan bağımsız tarih ve coğrafya icinde video izleyebilcegimiz önereceğiniz birisi var mı
havuclukek_ hunilimomy ben tarihten ahmet uğur karakuza izliyorum cografya için mehmet eğit bu dersler için tavsiyem hocaların videolarına bir göz gezdirip size anlatımı hitap eden hocayı tercih etmeniz olucaktır. Şahsen ben ahmet hocayla cok daha iyi ilerledim
busrakaan18 hunilimomy coğrafya bayram meral ve Mehmet eğit ama ben Bayram Meral’i daha çok sevmiştim
kadertemur hunilimomy Mehmet eğit daha kapsamlı anlatıyor bayram meral en son tekrar için dinlenebilir soru kaçırmazsınız bence
hunilimomy havuclukek_ uzun zaman oldu calismayali cunku matematik maalesef ki yapamıyorum sözelciyim ama cok eski mezunum biyerden tekrar baslamam lazim artik
Beren2323 hunilimomy ben de çok uzun zaman oldu mezun olalı ama bi şansımı denemek istiyorum ama matematik te şart