kralicee1903 ipek195_ sabır taşıyla 1 günde bıraktı bir daha istemedi 2. Çocuğuma da onu başlayacağım
Acu_ ipek195_ iki oğlumuda sabır taşı ile kestim. Hatta biri yeni iki hafta falan oldu keseli. Sürdüm emzirdim bi daha ağzına almadı istedi tabi ama ağzına almaya cesaret edemedi
damla_34 elifimmm123 merhabalar sabır taşı ile kestikten sonra uykuları nasıl biraz düzleme oldumu acaba bende yeni kesmeye başladım
elifimmm123 busraumay meme ucuna sürüyorsun tadı acı bir tat bir kere aldımi sevmez almaz bir daha ben iki yaşına kadar emzirdim anlıyordu artık acıyor anne içme diyordum konuşuyordum gece ağladı bir kaç gün ama sabır işi verirseniz yine ister kararlı olun bir kerede kesin üzülüp vermeyin sakin
biricigiminannesi26 busraumay komşum yapmıştı hafif ıslatıp sürülüyordu iki üç günde memeden kesmiş çocuğunu
Gnslll Bende sabirtasiyla keseli 10 gun oluyor hala ara ara bebi diye agliyor ama aci diyor acmiyor tshirtu cok konustum azalttim ama yine de vazgeciremedim tas son careydi 2 yasinda benimde