Poncikkkk Bebeğim iki aylık bu aralar alt gazı çıkarmakta cok zorlanıyor kakasını da yapamıyor cok ağlıyor sabah yapması gerekirdi yapmadı öğlen oldu daha yapmadı ne yapsam rahatlar yardımcı olun lütfen
erikarpuz Poncikkkk gaz damlası kullanıyor musunuz doktorum nurse harvey’s ve bigaia probiyotik verdi çok şükür gaz problemimiz çözüldü ayrıca bi pırt duyarsam hemen ayaklarına bisiklet hareketi yaptırıp karnına çekiyorum hemen boşalıyor
aksutuce Poncikkkk aynı sorunu yaklaşık 3 haftadır yaşıyoruz . 2 aylık olduk . Masaj yapıyorum zorlanıyor . Kakayı da masajla yapıyoruz . Günde 1 defa yapmazsa yandık . Gazı zaten hiç bitmiyor artıyor . Kontörler gidince damla sorucam
catperson Poncikkkk karnına masaj yapın, rahatlatır biraz. Kullanmıyorsanız gaz damlası ve probiyotik ile desteklemenizin de faydası olur.
Poncikkkk erikarpuz o damlaları bende kullanıyorum nurse nin şurubunu kullanıyorm bu bikac gündür böyle sorun yaşıyorum
Poncikkkk aksutuce İlk aylarda yaşamadığımı şimdi yaşıyorm cok zor ya bizde öyle yapmadı mı saatlerce ağlıyor kucakta kalmak istiyor
Poncikkkk catperson onları yapıyorm ama faydası pek olmadı ilk başta oluyordu ama artık işe yaramıyor
erikarpuz Poncikkkk piyanolu oyun halısı kullanabilirsiniz ben anakucagının üstüne koyarak yatırıyorum ilgisini çekiyor ayaklarını hareket ettirdikçe gazı çıkıyor
erikarpuz Poncikkkk bi de masajı karnı gerginken ağlıyorken yapmayın sakinken rutinde yapın daha iyi etki ediyor
aksutuce Poncikkkk aynıyız valla . Bazen masajda yaptırmıyor bize . Büyüsün istiyorum ama bu zamanlarıda geri gelmicek