ZeydsMom Merhaba bebitolar. Oğlum 2 yaşına girecek bu ay. Ve son zamanlarda kakasını beze yaptıktan sonra gelip bana bildiriyordu. Kaka çiş asla demiyor. Mesela sorsam elini bezine koyar öyle gösterir. Ve ya yeni bez , popo havlusunu getirir anlatmak için. İki gündür kaka yapınca elini bezine sokup bokunu çıkarıp bana uzatıyo yaptığını göstermek için 😄 dün akşam elini duvara sürmüş. Yetmemiş tabi bu elini bana uzattı ben de kızımı besliyordum. Elini uzatınca bi yere vurdu sandım hemen öpdüm. Düşünün kakayla öpüşdüm resmen 🤣🤣 şimdi eğitim veren anneler buraya. Ben direk klozetle başlamak istiyorum. Elini boka sokmaya pek meraklı çünkü. Ama pek konuşmaz. henüz kendini kelimelerle pek ifade etmez. konuşmaması eğitime engel mi? Başlarsam erken olur korkardiye de korkuyorum. Ama mesela yıkarken boku tuvalete atardim kakanın yeri orası diyordum hep. Eğlenceli geliyor ona bu. Napsammm yardımm. 🫶🏻
Elvinemine ZeydsMom 🤣🤣🤣villa opusdum dediyin yerde koptum😂.benim kızda bir haftadi kaka yaparken hemen belli ediyo.nasilmi .o kaka yapıyor ya ben bakınca bana.dett deyir 🤣ele cigirirki get deyə.oglum doğulsun bende basalyacagim yavastdan
Meri-Mel ZeydsMom Çiş eğitimi için konuşmak önemli olabilir fakat, hazır olması çok daha önemli ve yeterli oluyor . Fakat oyun gibi kakayi söylemekten ziyade , bezden kurtulma isteği, rahatsız olma yoksa erken iki -uc ay daha bekle derim.
etkafa ZeydsMom iyim canım sen napıyorsun nasılsın doğumdan sonra çok göremiyorum seni bebişler nasıl🥰
ZeydsMom etkafa iyiyim canım bebişlerle mesgulum. Evet hic zaman bulamiyorum girince reklamlar ust uste geliyor e buna mi zaman harcayayim diyip cikiyorum 🦦
ZeydsMom Elvinemine he hamilesen deye iyrenirsen hamile olanda ilk uc ay oglumu yuyanda deli olurdum o qede aglamisdimki oglum meni bagisla sennen iyrenmrem deyirdim 🤣
Elvinemine ZeydsMom 🤣🥴😂ay baji uzaqi 10gune doğuram men .ona görə yox ümumiyyətlə mən bu deyqa da qızımı yuyanda iyrənirəm ele birtəhər gedir zaman Sen nağarsan bəbişlər necedi
ZeydsMom Elvinemine 10 gun sonra doganlar hamile sayilmir? 🤣🤣 Oglanda mende son gune kimi qusmsam hetta dogusdada qusdum
HicretArin Kendini ifade edebileceği zamanı beklerdim ben canım çünkü tuvalet eğitimi baya yıpratıcı oluyor ben de 2 yaş civarı verdim aynı şekilde kızımda bezden rahatsız olur atardı ona rağmen tamamen söylemesi 6 ayı buldu. Hala bile gece kaçırır bazen bezlerim şimdiki aklım olsa kimseyi dinlemezdim 3 yaşında verirdim kasları iyice gelişirdi. Şu an gündüz hiç kaçırmadan söylüyor ama gece kaçırıyor
ZeydsMom HicretArin bazi kaynaklarda da konusmasina gerek yok haraketleriyle anlatiyorsa tanamdir diyor . Resmen ikiye bolunmus insanlar. Ama beni annem 6 aylikken lazimliga alistirmis. Konusamayan bebek 6 aylik nasil yapmis cidden hayret ediyorum.ve gece baglamayinca bir kere bile kacirmamisim. Eskiden zorluk yokluk galiba insanlari daha kararli yapardi. Daha erken yapardilar cogu seyi. Simdi biz kiyamiyoruz 🥹 ya korkarsa diye ben de riske girmek istemiyorum ama bakalim