aydanur_98 Kızımın vücudu gece 1den beri böyle acile gittik krem önerdi aldık eve gelince ılık banyodan sonra kremi sürdüm güzel uyudu ama aimdi yine başladı bütün vücudunu sardı başına gelen.varmi ben kasimasam uyumuyo
Prensesannesi32 aydanur_98 bu şekilde iken cocuk doktoruna yeniden goturmeninizi öneririm belki alerjik vücut bir şeye tepki vermiş olabilir benim kızımda alerjik bebekti bir yerinde başlayıp vücuda yayiliyordu lütfen ihmal etmeyin
_Hera aydanur_98 geçmiş olsun. Bu haldeyken tekrar doktora getirin derim. Çocukcağız acı çekiyor belliki
berk58 aydanur_98 ah yavru kıyamam sana 🥰 alerjiden çok çeken bir anne olarak muhtemelen alerji bu emziriyorsanız farklı birşey yediniz mi ? Veya inek sütü alerjisi de olabilir alerji uzmanına gitmenizde fayda var ona göre diyet ve alerji ilacı verirse hemen geçer kızarıklıklar 🤲🏻🌸
aydanur_98 tahin nemlendirici krem ile gonderdi cidden cok zorlanıyorum şuan ilk sefer kafasında yoktu şimdi orda da var böcek var değince böcek isirigana benziyor dedi
aydanur_98 Her yerini bol bol kremleri kendi yatağıma koydum tek zibin ile durduğu icin uyanır diye kendi yatağına da koyamiyorum sabah başka yerin aciline giderim
aydanur_98 Prensesannesi32 şuan uyuyo boynu azıcık kızarıklık hala devam ediyor uyandığımız da yine gidicez
aydanur_98 berk58 emziriyorum ama farklı bise yemedim ona da yedirmedimalerji testinden önce kalıcı bi çözüm bulmamız lazım bugun uyanınca tekrar hastanelere goturucem
aydanur_98 berk58 kafasındaki dokuntuye gece açık yaralar icin dezenfektan vardı ondan uyguladım geçmiş şuan göremiyorum uyanınca yine yapicam sonucu da yazicam
aydanur_98 berk58 evet kızıma pansuman yapmak icin kullanıyordum doğumundan itibaren gerek kalmayınca bıraktık İnternet’e biraz arastirinca iyi gelebileceğini okudum denemek istedim oldu ama vücudu gecmedi
aydanur_98 aydanur_98 arkadaşlar bugün acile gittik saat 12de cocuk doktoruna fotograf atıldı alerji dedi ve iğne yapıldı maşallah o zamandan beri hiç biseyi yok bi de uyumadan önce damla verildi yarın sabah kan tahlili yaptırmak icin gidicem neyin tetiklediği bulmak için insalah hiç kimsenin başına gelmez