alinaaaaaaa Bebeğinizi ne şekilde uyutuyorsunuz bebeğim suan 26 günlük hareketlendiğinde uyku tulumu mu kullanmalıyım güvenli şekilde uyuması için örtü vs örttüğümde aklım kalıcak gece siz nasıl uyutuyorsunuz
barismom alinaaaaaaa sert zemin yastık örtü falan yok içine ince zıbın 2. 5 tog tulum çorap yok ben bu şekilde uyutuyorum
alyass alinaaaaaaa 24 günlük bebeğim var yarım kundak ile uyutuyorum. Ayak kısmını sıkmadan elleri sıkarak kundak yapıyorum uyuyor. Ve aşırı hareketli olmasına rağmen uyuyor. Bebek bu zamanda serbestliğe alışmaz o hala anne karnındaki sıkışıklığı ister o yüzden kundak yapınca daha güvenli hisseder ve uyur
saudade87 Kundak tavsiye ederim. Özellikle sıçramaları, refleksleri çok fazlaysa bebeğin de uyku sağlığı için etkili oluyor.
barismom alinaaaaaaa 5 canım ben 3 aya kadar kundak yaptım artık dönüyor aşırı hareketli bir bebekti kundak bile zor yapardım ama kendini uyandırırdı hep refleksten dolayı 4 aylık olunca bitti
alinaaaaaaa alyass kundaktan sıyrılır üstüne getirir falan gibi senaryolar dönüyor biraz kafamda gündüz kundak gece açıyorum o yüzden ama ilerleyen zamanda üstüne örttüğüm battaniyeyi çeker falan diye düşünyrm içim rahat uyumak istiyorum biraz takıntılıyım bu konuda