birceismom Kızlar kızıma 2.5 tog tulum aldım ilk defa bu gece kullandık ama kafası terliyor bu normal mi ?
SheDoesntCare birceismom benim de bebeğim çok terleyen bir bebekti biz kullanmayı bıraktık bu yüzden ;) ama sizin evini kaç Cc
ftmnrozun16 birceismom bizim oda 22 derece 1tog içine askılı zıbın giydiriyorum buna rağmen bebeğim emerken terliyor ve içinde çok bunaliyor yaz bebeği olduğu için serbest giyinmeye alıştı onunda etkisi varmı bilmiyorum biz malesef uyku tulumuna veda ettik :(
zns Benimde elimde 2.5 tog vardi ilk giydirdim kafa sırtı çok terledi . Evin içi 22-23 deeece 1 tog çok iyi oluyor
birceismom Normalde yatak odamız 21-22 derece oluyor ama bugün hava güzeldi 24 derece acaba yanlış bir günde mi denedim anlamadım. Hasta ederim diye de korkuyorum 😔
mir2608 Bizim oda 20 21 derece oluyor 1.6 tog kullanıyorum 1 yaşına kadar ne kadar ince giydirirsem giydirim kafası yattığı yer su gibi oluyordu sonra kafasının altına muslin örtü sermeye başladım terlemesi durdu
birceismom Bizim yatak odamız genelde 20-23 derece arası şu an 21 derece mesela 1.6 tog uyku tulumu aldım henüz yıkamadım ama bununla terleyeceğini düşünmüyorum inşallah yanılmam