Dondurmalikahve patlakprezervatif patlakprezervatif Ethem dede var. 🤣🤣 Benim bahsettiğim eski bir jeofizik mühendisi. İsmi Ahmet Mete Işıkara
patlakprezervatif Dondurmalikahve duymuştum bu ismi. Beni de trolledin 😂😂. Ama hiç aklıma gelmemişti. Hatta videoları vardı animasyon şeklinde deprem anında ne yapmamız gerektiğini anlatıyordu 😄
Dondurmalikahve patlakprezervatif Yok kız öyle lakabı vardı adamın. 99 depreminde iken de uyumuştum adını. O zaman Ana sınıfına gidiyordum ve bu adamın karı karikatürü falan vardı dikkatimi çekmişti bayağı. Adını sonra öğrenmiştim 😃
patlakprezervatif Dondurmalikahve evet biliyorum ama sen deprem dede deyince aklıma hayali bir figür gelmişti insan değil 😅. Evet adamın lakabını hatırladım animasyonlarda da deprem dede hitap ediyorlardı
nnoktaa Deletedmom2987 onu çağırdım. Gömleğim artık keten değil bambu kumaş kullanıyorum daha da gelmem dedi 😂😂😂
yaraliceylanim patlakprezervatif Ethem dede biliyorum da bunu hic duymadım sonunu da pek anlamadım gerçekten misafir gelecek mi yoksa gelen misafirler farklı mı 🤔
patlakprezervatif yaraliceylanim evine eş dost kimi istiyorsan davet ediyorsun. Senin yaktığın mumdan mumlarını yakıp söndürüyorlar sonrasında ev sahibinin dileği kabul olduğunda davet sırası başkasına geçiyor