yagmur_2569 Baş edemiyorum sürekli yıkamaya verıyorum halıları başını almış gidiyo yıkamacılarda en sonunda halı örtüsü aldım ınsAllah memnun kalırım kullanan varmı kullanıyosanızda memnunmusunuz
benbenimm yagmur_2569 kullanıyordum pek memnun kalmadim.şu ince halılar varya makineden yikanan ondan aldım halimin üstüne seriyorum aslında halı ortusunden daha mantıklı geldi makineye atıyorum mis oluyor pratik geliyor halı örtüsü biraz toplanıyor
cokbilmismom yagmur_2569 hiç sevmem hali ortusu koltuk örtüsü vs kaç yaşındaki çocuklarınız ne dökülüyor o kadar çok halilara
Niyesordunbucevabi yagmur_2569 halı örtüsü değil de ince kilim gibi bişe atıyorum üstüne kaldırıp toplamak rahat oluyor yıkaması da
Marianne yagmur_2569 hiç kullanmadım. Örtü kullanmayı sevmiyorum. Kızım 4 yaşına geldiğinde yeni halı aldım.
yagmur_2569 benbenimm bende biraz tereddüt ettim instagram yorumları fılan memnun du baya alan var bakalım insAllah iyi cıkar
livanurvealpinannesi61 cokbilmismom benim oğlum 5 yaşında koltuk örtüsü varken koltuğu çizmiş boya ile halıyı boyamış kimse örtü sevmez de çocuk bu yani boya oluyor yada bişey dökülüyor illa ki
Niyesordunbucevabi yagmur_2569 oğlum mama sandalyesinde durmadığı için yerde yemek yediriyorum yemekten sonra kaldırıp silkeliyorum rahat oluyor
Pamukhanim_ yagmur_2569 kızımın odasında ince hali yaptım makineye atıyorum kirlendikce diğer oraya da girerse bir örtü seriyorum hali örtüsü denedim ama kayıyor kızım çok düştü kaldırdım
aptallarsiziii yagmur_2569 halı örtüsü koltuk örtüsü 😂kirlendiğinde al makineye at çıkar ser çok rahat
1tosbikinannesiyim yagmur_2569 uygun bir halı almıştık onu oğluma feda ettim döküyor ediyor siliyorum anlık hemen , normal halımı kaldırdım sermiyorum rengi açık biraz zaman geçsin sererim muhtemelen
Eylulzeynep8 yagmur_2569 Halı eski tarz kalın ve polyester se cok iyi yapışıyor ve kullanışlı diger türlü eziyet toplanıyor ucu kıvrılıyor
cokbilmismom livanurvealpinannesi61 olsun ben direk koltugu siliyorum yada halıyı siliyorum çocukla zaten ortalık yeterince dağınık oyuncak falan bide o ortuler ekstra dağınıklık yaratıyor, hiç düzgün durmaz çünkü çocuklar tepisirken o yüzden tercih etmiyorum yani 😂
alpmila livanurvealpinannesi61 bir ben seviyorum herhalde koltuk örtülerini evi sıcak gösteriyor 2 tane var o kirlenince diğerini takıyorum cok kolay oluyor
Suphiye_mila13 yagmur_2569 halı örtüsü değil ama koltuk örtüsü kullanmaya başladım çok pratik oldu haftada bir kesin yakınır bazen haftada birkaç defa da olabilir halı için de sürekli sofra kullanıyoruz