Beyazgul_06 Merhabalar 3 aylık bebeğim var.Ne zaman televizyonu açık görse hemen bakıyor gözlerini ayırmıyor.Zarar verir mi? Alışır mı ? Hiç istemiyorum çünkü telefon,tablet,televizyona alışmasını.
Azratosunannesi Beyazgul_06 alışır ve çok zararlı. Otizme bile sebep olduğunu duymuştum. Yanında açmamaya çalışın.
elmaliturta Beyazgul_06 istemiyorsanız acmiyacaksiniz. Onlar anladığı için değil ki ilk 6 ay parlak isik geçişleri dikkatini çektiği için bakıyor. Benim kziimda bakıyordu 6 7 ay evde tv açılmadı ve bıraktı bunu şuan 20 aylık en fazla 15 20 dakika çizgi film bakar o da pür dikkat bile değil sürekli hareket halindeyken. Ve evet alisir çıkmada zararlı diye düşünüyorum
Neset Beyazgul_06 evde sürekli tv açık ama oğlum maksimum 5 dkka izler. Telefon görmesin ama hemen girmeye açmaya çalışıyor 14 aylık kendisi. Telefonu saklıyorum o uyanıkken. Uyuduğu zaman telefonu elime alabiliyorum
Beyazgul_06 elmaliturta Sese alışsın diye açıyorum izlediğimden değil de teşekkürler bilgilendirdiğiniz için
Merveyavuz Beyazgul_06 Ben radyo açıyordum canım sese alışsın diye. Kuran dinleten radyo kanalları var dinletebilirsin. Hem sese alışır hem dinler iyi gelir onada 😊
elmaliturta Beyazgul_06 radyo acın daha iyi olur bence müzik dinler youtube acın ordan ses de dinler 😊
Mlkemrecre Bende sese alışsın diye açıyorum.ancak bı zaman sonra dikkatlerin çekmiyor bakmıyorlar.kendi kendine oynuyor oyuncaklarıyla