alhn23 Aptamil prosyone kulanan varmı arkadaşlar sindirim icin iyi diyorlar hangi mamayı denediniz kulanıyorsunuz biraz bilgi verebilirmisiniz
kizinaasikbiranne alhn23 sma optipro kullandım ben 2 yıl boyunca kızımda ne gaz problemi ne de kabızlık problemi oldu aşırı memnun kaldım. Bir iki mama denedik ama onlarda iyi gelmedi gaz yaptı
annelife alhn23 sma comfort gündüzleri, geceleri optipro. Gündüz ek gıda ile birlikte optiproyu sindirmekte zorlandı, tek comfort da ishal yaptı. Böyle bir kombinasyon oluştu
alhn23 kizinaasikbiranne teşekkür ederim.bende deneyerek gidicem öncelikli olarak deneyeceğim işalalh bizdede sorun olmaz
alhn23 annelife gerçekten mama seçme hepsinden zormuş perişan olduk sma çok öneriyorlar bende deneyim aptamil.denedim ama sanrm iyi gelmedi
cann65 alhn23 ben kullanıyorum.heosini denedim ya gaz yaptı ya kabızlik prosneo da bir problem yaşamadik kilo da aldırdı
goktugbgln alhn23 biz bu ürünü kullandık ama her içtiğinde kusuyordu belli bir şeyden sonra da içmek istemedi sma comforta geçtik sindiirmi kolay olsun diye gayet güzel içti kilo da aldırdı. 6. Aydan sonra sma optiproya geçtik şu an 9 ay 23 günlük. Severek içiyor bir sorun yaşamadık.