ayaznannesi yohh_yavv yemek ne olursa olsun yanında ekmek yemek isteğe bağlı😀 dediğiniz karnabahar yemeğinin yanına bence yenilir ben yerim mesela
Ballilokmam11 yohh_yavv biz akşam yemeklerinde hiç ekmek tuketmeyiz önden bir çorba felan yaparsanız çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama benim kzim doyuyor genelde 28 aylık şuan
amansallagitsin yohh_yavv ekmeksiz doyar. Bazi insanlar ekmek yemezsem doyma algisi var ben mesela ekmek yemem yemeklerin yaninda. Bir tanidigim var ekmek arasi makarna yiyordu 😯😯
ayaznannesi yohh_yavv kız öyle desene😂 onu bende bilmiyorum ben daha tattırmadım ama ben versem ekmeksiz veririm yanında yoğurt yeterli olur ya da yoğurda ekmeği tiftiklerim 🤷🏻♀️
_Hera oylesinebiri__ ☝🏻☝🏻 bende bende 😂😂 @yohh_yavv doymayabilir çok doyurucu bir sebze değil bence 🌸
oylesinebiri__ _Hera ona rağmen kilo alamıyorum 🥲 ekmek yemiyorum diyenler nasıl doyuyor ben doymuyorum
_Hera oylesinebiri__ bunda anlaşamadık işte 😶🌫️😶🌫️ doğumdan önce dünyaları yiyip almazdim ama şimdi nefes alsam bir kg ekleniyor ahsjsj
oylesinebiri__ _Hera maelesef doğumdan sonra da aynıyım 😂 doğum için gittiğimde kimse hamile olduğuma inanamadi göbek yoktu çünkü doğum yaptım yine yok genetik sanırım annemin de yokmuş kilosu keşke bende alsam bana yolla kiloları 💃
oylesinebiri__ _Hera 53 olurum ALLAH razı olsun bacım 😂😂 şaka bi yana inşallah ben alırken sen verirsin gönlündeki kiloya inersin