amazontuba 17 aylık bebeğimde 1aydır bu leke var sanki koyulaşıyor. Ne yapmam gerek başına gelen var mı
birprensesanesi amazontuba muhtemelen içinde demir olan bir ilaçtan olmuştur benim kızımdada olmuştu diş dr sensodyne promine diş macunu önerdi 1 hafta içinde geçmişti
amazontuba Bade38 birprensesanesi sebebini tam anlayamadı doktor ama içten çürümüş sinirlere ilerlemiş genel anestezi ile kanal yapılır ancak dedi çok moralim bozuldu 17aylık bebeğe genel anestezi her yer de yapmazmış bekleyeceğim galiba büyümesini kafam durdu resmen 🥺
amazontuba birprensesanesi aa öyle mi akşam doktora götüreceğim bakalım ilerlemeden tedavi olsun istiyorum teşekkür ediyorum
patateskizartmasi birprensesanesi kaç aylıktan itibaren kullanılıyor o macun acaba biliyor musunuz? Bebeğim 20 aylık kullanabilir miyim ben de
amazontuba hunilimomy evet ben bi defa fırçalıyorum kendisi fırça ile bi kaç defa eline alıp ağzında fırçalıyor gibi oynuyor umarım geçici bişeydir çürüğe dönmesinden korktum
amazontuba princessmom_ 17 aylık demir ilacı kullanmıyoruz uzun zamandır eski kullanıma bağlı oluşur mu bilemiyorum dişlerini fırçalıyoruz zaten teşekkürler
SemaNur-Muhammed amazontuba Çok saçma gelecek ama bizim doktor anne sütünden kaynaklı demişti bize ve benim çocukların bütün dişleri resmen siyah siyah olmuştu
amazontuba SemaNur-Muhammed evet bunu diyip gece emmesini sonlandırmayı tavsiye eden doktorlar varmış bakalım akşam gideceğim bize ne diyecek doktor
SemaNur-Muhammed amazontuba Sonlandırmamı istemedi ama o süreçte ne kadar fırçalasakta geçmedi sonradan geçti şimdi 2. Çocuğum 22 aylık ve son 3-5 aydır dişleri böyle lekelendi galiba memeyi bıraktıktan sonra geçer diye umut ediyorum.
Bade38 amazontuba Geçmiş olsun ben olsam beklerdim yani dediğin gibi küçük bünye zayıf sonuçta yani şahsen yaptirmazdim ama en iyi kararı annesi olarak sen verirsin canim