Dondurmalikahve Kızlar ben Donati hep fırında yaptım. Bir de şekil vermesi zor aparatım yok. İçi dolgulu olandan deniycem bir de kızartılmış denemek istiyorum ağır oluyor mu?
Yazmelegi_ Dondurmalikahve fırında güzel oluyomu bende denemek istiyorum ama hiç denemedim bide tarfiniz varsa verebilir misiniz🌸
Bade38 Dondurmalikahve Donaaattt sağdan soldan aşağıdan yukaridannnn donattttt😂😂😂😂😂 Afiyet olsun şekerim
alinmom Dondurmalikahve Ben hiç kızartarak denemedim ama bence içi dolgulu da olsa ağır olmaz ya, sonuçta hamuru kalın yapmazsan gayet güzel olur. Kızartınca dışı daha çıtır olur diye duymuştum, çok merak ettim nasıl olacak, paylaşınca görürüz. 😍🍩
Rez Dondurmalikahve hiç denemedim kızım çok istiyor seviyor bir kaç sefer yedi dışarıdan uzun zamandır yedirmiyorum güvenmiyorum gıda sorunlarından dolayı , kolay tarif varsa denemek isterim bende
Dondurmalikahve Bade38 alinmom Değişik bir şey yaptım kızlar. Berliner donut yaptım daha doğrusu içinde çikolata dolgusu var onun yerine pastacı kreması koydum. Üzerine de benden de usulü çikolata eritmiştim çikolatalarını içinde süsledik. Emir büyük yerden geldi diye tarifi değişti biraz. Tabi ondan önce ödevlerini yaptı. O yüzden geç yazabildim. 😁
Dondurmalikahve Rez Berliner yaptım bende ama içine çikolata değil, pastacı kreması yaptım. Yağda da deniycem. Bu yaptığımı fırında yaptım.
Dondurmalikahve Mmeelliikkeee Evet hemde ondan yaptım sayılır. Sadece içinde başka içine başka çikolata koymadım.