azaeg Kızlar bebeğimin bacakları arasında boğum ve çizgi farkı var sanki basmasında vs bır sıkıntı yok kalça usg de güzeldi. Şuan 3ay 6 günlük sanki çizgi olmayan az kısa gibi de geliyor bana kilodan olabilir mi bu dönemdeki bebişler böyle mi?
beybitolat azaeg bir bacağın boğumu öbüründe olmayınca tekrar kalça ultrasonu çekiliyor diye biliyorum ben. Doktorunuza gösterin muhakkak
efelinamoms azaeg Benim kızımında boğum farkı vardı kontrol ettirdik bacak boyunun eşitliğine bakıldı ay ay takip edildi bir problem çok şükür
kubraa0606 Boğumların yerleri eşit olmalı diye biliyorum ama diğerinde boğum olmayınca nasıl olur bilemedim. Tekrar doktora gösterin mutlaka ihmal etmeyin
berengunes azaeg hareketlerinde değişiklik var mı peki? Belki kas gelişimi yavaştır aklıma bişey gelmedi ama takip ettirmekte fayda var
azaeg efelinamoms bana bacak boyu da milim farklı gibi gelıyor yada ben çok abartıyorum en kısa zamanda gıdeceğim. Bacak boyu manuel mi ölçülüyor röntgen fılan mı
efelinamoms azaeg manüel ölçüldü bizim başka birşey yapmadı yürüme aktiflenince tekrar bakalım demiştik en son şuan boy farkı veya aksak yürüme yok ama tabi kpntrol ettirilmeli yinede