Defnnanns Canlar sağlık ocağının verdiği bu damlayı kullanıyomusunuz sanki bizde ishal yapıyor İçeriğini yan etkilerini okudukça vermek istemiyorum siz ne yapıyorsunuz Ya da bunu yeni farklı bir şey kullanıyor musun
Rrraaaiiinnn Defnnanns ben aylarca verdım ıcınde aycocekbyag ve para en varmıs zrarakıymıs sonradan ogrendım kendime cok kızdım arastrmadım diye sımdı zeytıbygkı newvıt marka kullanıyorum ocean marka da öneren cok var
ikibebeklibirannee Defnnanns kullanmadım ben. Kaka yapmasında sorun olduğunu gördüm. Ki çok rahat gaz sancısı bile olmayan bir bebek kızım. Vermeyince rahatladığını gördüm. Ocean 400 ul kullanıyorum içeriği temiz severek yiyor 😌
irem_1987 Defnnanns ben kullanmadım saglık ocagınınknı. Ocean vitamın D3 kullanıorum 400luk saf zeytınyaglı gayette memnunum
ikibebeklibirannee Defnnanns 5 ay 9 günlük. 1 aylıkken monoviti 5 gün verdim o zamandan beri ocean kullanıyorum.
ikibebeklibirannee Defnnanns rica ederm. Kullanım aynı zaten ya 1 fıs ya 3 damla. Ben fıs fıs kullanıyorum1 fıs yetiyor :)
Meerdry Defnnanns ben multi-tabs kullanıyorum . 1. Oğlumdada aynısını kullanmıstm zaten kımse onermıyor saglık ocagının d vıtamınını ıstersenız doktorunuza sorun bı deneyın ben oğlumda cok memnun kaldıgım ıcın dırek aldım