momas eozlem 16 aylık olacak büyük Legolardan aldım ebebek‘te vardı 36 parça onunla oynuyor kitapları çok seviyor özellikle iş makineli olanları ciltli kitaplarıyla da oynuyor ama genelde dağıtıyor onları hani cirtını çıkarıp kenara fıydırıyor alet çantası aldım oyuncak aletleri ile oynuyor oyuncak süpürge aldım onu çok seviyor evi süpürüyor bütün gün tabii ki erkek çocukların vazgeçilmezi minik arabalar kamyon araba uçak onlarla oynuyor bütün gün
Ballilokmam11 eozlem manyetik bloklardan almadıysanız uzun vadeli güzel bir yatırım olur, müzik aletleri, sticker kitapları
fisnereceli eozlem 19,5 aylık oğlum. Deliler gibi manyetik bloklarla oynuyor. Onun dışında küçük hot wheels arabaları, küçük plastik hayvanlar ve kaydırakla çok oynuyor. Bide büyük boy kitaplarla çok vakit geçiriyoruz.
Hafsas Büyük kamyon var ablasıyla genelde ona biniyor.supurgeyi çok seviyor.lego bul tak var ama hiç yüzüne bakmıyor. 2 dk zor oyaliyorum.ama supurgeye bayılıyor.ben süpürge yaparken oda alıp oda bnmle süpürge yapmaya çalışıyor
eozlem Hafsas ben de çeyizimden bir minik tencere, bir tava, bir çaydanlık verdim. Oyun kuruyor oğluşum, nihaleyi ocak yapıp yemek pişiriyor sözde 😂 onun dışında ne araba ile oynar ne lego
eozlem mavii_98 kaplumbağalı, küp ve top şeklinde var ama artık takmak yerine şekilleri üst üste koyup dengede tutmaya çalışıyor, olmayınca öfke nöbeti 🥲🤣