nnoktaa gokkus7 emzik taraftarı değildim vermeyi düşünmüyordum. 40 günden sonra sürekli mememde olduğu için vermek istedim. (Yalnızdım eşim işe gidiyordu) ama oğlum asla kabul etmedi emziği. Ben de daha zorlamadım.
minnosbirkiz gokkus7 1 aylıkken verdim, çünkü emmeyi anca öğreniyorlar, aktif olarak emmeyi öğrendiğinden emin olup öyle vermiş oldum ☺️
barismom gokkus7 3. Gün hemen verdim kurtarıcım resmen pişman değilim şimdi 5 aylık iyi oluyor valla uykuya dalarken ağlarken
gokkus7 35 günlük ve bazen resmen beni emzik olarak kullanıyor emzik vermek istemiyorum ama daraltıyor artık beni de sürekli memede
cananbulbul gokkus7 niye emzik vermek istemiyorsunuz emzik kötü bir şey değil ki. ben ilk hafta verdim alışsın diye, şimdi mama yapacakken veya altını açarken çok ağlarsa veriyorum
gokkus7 nnoktaa benimki de şu an sürekli memede olmak istiyor memede uyumak istiyo verme taraftarı değilim ama böyle de zor ne yapcam bilemedim
gokkus7 barismom inşallah 😂 şimdi bi şey daha sorcam emzik verince bu çocuk acıktığını anlayıp ağlıyo mu uyanıyor mu saçma bi soru ama tecrübesizim 😂
barismom gokkus7 ben emzirip veriyorum canım acıktığınıda ağzını şapırdatmasından ağız kuruluğundan anlıyorum
210624 gokkus7 doğduğu gün verdim , şuan 17 aylık 4 günden beri vermiyorum biraktircam inşallah suanlik iyi gidiyor
210624 gokkus7 bi kaç gün belki farktemeybilirsinjz ama sonradan alisiyorsunuz nasıl emdiginj, normal emzik tuttuğu zaman normal emiyor ama aciktigi zaman emzigi direk ağzına alıp şapırdatarak emiyor anlarsınız bence
gokkus7 210624 çok teşekkür ederim hiç vermek istemiyorum ama bu seferde beni emzik olarak kullanıyor