Duygu190 4.5 aylık bebeğimin doğduğundan beri burnu tıkalı, serum fizyolojikler spreyler tam bi açılma sağlamıyo, doktor normal büyüdükçe geçer dedi, var mı yaşayan acaba?
Ozgebrar2019 Duygu190 Tıkalı derken hırıltı sesi mi geliyor yoksa nefes almakta mı güçleniyor 🤷♀️ Çünkü benim bebeğim de 3 buçuk aylık onunda doğduğundan beri burnu hırıltılı. Sanırım normal bi durummuş. 🤔
[silindi] Duygu190 biraz geceleri takip et canım genizeti olabilir buyudkce geçen de var ameliyat olan da ama endişelnme takip et doktora danış sonrasında da ☺️
Gamzekacanlar12 Sterimar var cnm onu kullandın mı benim bebegimin de hel burnu tıkalı ama o çok iyi geldi
Semapekyilmaz Ben önce burun aspiratörü ile temizleyip daha sonra deniz suyunu sıkıyorum burnuna hemen açılıyor canım ama sık sık tıkanıklık yaşaması çok normal 😊
Duygu190 Ozgebrar2019 uyumasını falan etkilemiyo ama uyanıkken nefes alıp verirken hırıltılı sümkürse rahatlıcak gibi😊
Ozgebrar2019 Duygu190 Aynen ya benim bebeğim de o şekilde işte. Sanırım normal bi durum 1 yaşına kadar devam edebilir diye duymuştum