Dunyamsensn2008 Zeynepmeryem01 bezini ıslak mendilini kullanıyorum gayet güzel yeni başladım kullanmaya
meryemmirasmombuse Zeynepmeryem01 bez pamuk ıslak pamuk mendilini kullanıyorum bebeğim 13 aylık 2 aylıktan beridir cok memnunum
ikibebeklibirannee Zeynepmeryem01 meryemmirasmombuse Dunyamsensn2008 btlknn hanımlar bezi nasıl? Kuru tutuyor mu? Taşırma yapıyor mu? Bez arayışındayım. Bimin bezinş kullanıyoruz ancak 5 no kadar var ve artık küçülmeye başladı. Baby turco denedim hiç memnun kalmadım çişmde çok iyi ancak kaka da emme sorunu var. Şok var yakınımzda onu da denedim berbat zaten. Bez bulamıyorum🤷🏻♀️
meryemmirasmombuse ikibebeklibirannee bize baby meden başka bez hep pişik ve mantar yaptı en başta prima ile başlamıştım sleepy denedim olmadı aylardır baby me ile gidiyoruz taşırma cis çıkma yada pişik gibi bir problem olmadı hiç benimde eşim bir defa şoktan bez almıştı e bebeğe gidemedik diye oda beline dek kabarttı hep pişikten bize başka bez iyi gelmiyor her bebek farklı tabi ama şimdi her indirimde elimde olsun diye stok yapıyorum ben
btlknn ikibebeklibirannee canım ben basta sleepy kullandım pisik yaptı ve ciddi anlamda taşırdı,Molfiks de aynı şekilde.Baby me den çok memnun kaldim ya sızdırma yapmıyor,pişik de olmadı.Islak mendili çok güzel yumusacik ve hesaplı geliyir bana. Ben tavsiye ederim.
Deniz-mira Zeynepmeryem01 ıslak mendil ve bezi kullanıyordum bezde sıkıntı yaşamadım ama ıslak mendilde yaşadık.. oda şu şekilde ıslak mendillerin hepsinde sanki minik minik taş vardı ve bunu fark edince bıraktım kullanmayı şimdi ise bebedor yeni doğan kullanıyorum
annebusesi Zeynepmeryem01 yenidoğan kız ıslak mendil, çamaşır deterjan, yumuşatıcısı, yüzey temizleyicisi bebek yağı, kulak temizleme çubuğu baby me kullanıyorum. Pişik kremide ilk onu kullanmıştım memnundum..
Hakaninannesi Zeynepmeryem01 baby me nin nerdeyse bütün ürünlerini kullanıyorum bez ıslak mendil deterjan vs. Hepsinden memnunum hele bi pudra kokulu ıslak mendili var ki ba yı lı yo rum 😍😍bezinden de çok memnunum molfix pure&soft kullanıyordum o bile kızartıyordu hafif poposunu bu bez çok güzel bence