O1Anne Kızlar D vitaminim düşük çıktı ilaç yazdı doktor geçen insygtamda bi doktor gördüm D vitamini magnezyum alınmazsa işe yaramıyormuş doğrumu bu siz nasıl kullanıyorsunuz takviyeleri
patlakprezervatif O1Anne ama ne için kullanımı gerekiyor şöyle ki. Eğer aktif hale gelinmesi isteniyor ise magnezyum fakat kemik ve diş yapısına katılım isteniyorsa kalsiyum
rachelgreen_ O1Anne böyle bir şeyi hiç duymadım. Kendime takviye olarak Ocean one daily energy kullanıyorum günlük
fisnereceli Sadece magzenyum kullanıyorum 3lü olanını. Ayakta durmamı sağlıyor o olmasa ne yapardım bilmem. Bu arada bi kutu bitmek üzere, bilen var mıdır ara vermek gerekli mi? Yoksa kutu bitince tekrar alıp hemen kullansam bi şey olur mu?
ilaydamom24 O1Anne tüm bu kullandıklarıma rağmen saçım oluk oluk dökülüyor. Bu arada hepsını doktor tavsiyesi ile kullanıyorum ve bebeğimi emzirdiğim için dikkat etmeye çalışıyorum değerlerime
oylesinebiri__ O1Anne evet içmediğim zaman ruh gibiyim valla düzenli içiyorum yoksa vücudum alarm veriyor resmen