Canlarım ilk doğumum oldu 3 ay önce. Herşey güzeldi taki içten yırtık ve dıştan atılan kesik dikişlerini bir stajere dik diye verilene kadar . Bu kız daha yeni olduğu belliydi sırf öğrensin diye beni onun eline bıraktılar kız yapamadı 1 saatten fazla uğraştı dikemedi tabi ki o sırada bende kan kaybediyorum sonradan gelip fark ettiler tabi ben kan kaybından bayıldım . Fark ettikleri an yarım saate dikiyorlar içten dıştan . Yani zaten haddinden fazla dikişim var ne diye stajerin eline verirsin ki tüm süreci sen yönetiyorsun bari dikiş işlemini de yap git allaha havale ettim neyse asıl sorum bu değil . Bende çok travma kaldı bir sürü şey içime soktular 40 günden sonra muayene gitmem gerekiyordu ama ben çok korktugum için gitmedim dikişlerim de düştü herşey güzel ilerledi kendime güvenerek gitmedim tabi bu asla doğru değil ama diyorum ya çok korktum .neyse şimdi doğum yapanları görüyorum göbekleri hemen gidiyor benim öyle değil 5 aylık hamile gibi görünüyorum ve üzülüyorum bu neyden kaynaklı acaba rahimle mi alakası var ? Ben şimdi kadın doğuma gitsem bu sebepten dolayı Altan muayene şart mı yoksa karından bakılıyor mu ??