zehratkn Kızlar koku var ilişkidede aynı şekilde koku oluyor rahatsız ediyor bazen kaşıntımda oluyor başına gelen ve iyi geldiğini düşndüğü ürün var mı emziriyorum diye yazmıyolar ilaç vs
Aloneeee zehratkn emzirirkende kullanılan ilaçlar var. Kadın doğum yazıyor. Enfeksiyonunuz ve mantarınız var büyük ihtimalle ilaç kullanmalısınız. Başka doktora görünün lütfen ilerlerse sorunu çözmeniz çok zor olur
svd25 zehratkn ay bende de var çözüm buldunuz mu ben süruntü test bile verdim temiz çıktı ama neden oluyor anlamadım
Asyaveannesi04 zehratkn bende de aynı durum oldu doktorum antibiyotik yazdı mecbur 11 haftalık hamileyim enfeksiyon var çünkü
Bsjdldkdkdld Turna yemişi kullanın birde pamuklu iç çamasirlari bıde ütü yapın onlara vede bol su büyük ihtimalle Candida en sevdiği şey şeker bundan uzak durun ve nem çamaşırınız hep kuru olsun
Evlatlarim52 Lavabodan çıktıktan sonra kendinizi kurutmuyorsaniz ondanda olabilir ıslak kalması hiç iyi degil
ayisit zehratkn mantar olabilir en yakın zamanda kadın doğuma gidin antibiyotik ve krem verecektir. Emziren annelere göre de ilaçlar mevcut.