elfx Kızlar bebeğim 1.yaş 1 aylık tam, mamayı sabah ve akşam veriyorum artık ve bazen yemek yemiyor o zaman da mama veriyorum, süt vermelimiyim sizce çoğu doktor önermiyor sütü aslında cicibebe süt yapıp vermek istiyorum ama tedirginim
tahin elfx inek sütünün bilinen hiçbir faydası yok ve sindirimi zor, cici bebede keza evde yapmıyorsanız sadece şeker yüklemesi, alternatifler oluşturabilirsiniz yoğurt, irmik, ev yapımı kurabiye, kek, kefir gibi daha sağlıklı olacaktır 💐
ZeydsMom elfx uykuya gecerken mama verin illa verecekseniz . Benim oglum yasindan sonra aksam uykusuna gecerken iciyordu mamayi 16 aylikken kendisi birakti. Kasik mama sut bunlari vereceginize mamasini verin
vitability07 elfx cicibebe inek sütünün bebeğe bir faydası yok ki. Sırf karnı şişsin iyi uyusun diye vermeyin bence.
mamabear_ elfx Dr. Fatma Seyrek’in şöyle bir paylaşımı vardı. Süt ile ilgili incelemek isterseniz. Yine de cicibebe önermem. Sadece şeker içeriyor hiçbir faydası yok [
elfx tahin evet uykuya geçiş için mesela mamayı bırakmayı düşünüyorum onun yerine sizce ne yapmalı kaşık maması dokunur mu acaba uyumadan önce
tahin elfx yani açıkcası kaşık mamaya dair bilgim yok ama zaten 1 yaşa kadar mama kullanılabilir sadece uyku öncesi devam etseniz
ZeydsMom elfx cevreniz cicibebenin daha saglikli oldugunu mu dusunuyor . Hic kulak vermeyin . Ha sutle cicibebe verdiniz ha sute seker doktunuz hic bi farki yok.